Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Aloe Epil Depileerimiskreem bikiini piirkonnale ja kaenlaalustele 125ml

3,99 €
Laost otsas
SKU
00037911
*aloe epil depileerimiskreem bikiinipiirkonnale 125ml.30tk(ElfaP)5469
Bikiinipiirkonna ja kaenlaaluste õrn ja valutu depilatsioon kreemiga Aloe Epil annab teile pika aja pehme ja sileda naha. Aloe vera mahl niisutab nahka. Argaaniaõlil ja pantenoolil on regeneratiivsed omadused. Protseduur võimaldab teil kiiresti ja tõhusalt vabaneda igasuguse jäikuse ja pikkusega juustest.
Lisainfo
INCI Aqua, Potassium Thiogly- Colate, Urea, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Potassium Hydroxide, Theobroma Cacao Seed Butter, Calcium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Disodium Edta, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Geraniol, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.
Kasutamine Kontrollige kreemi toimet depilatsiooniks mõeldud nahapiirkonnale. Kui 24 tunni jooksul reaktsiooni ei ilmne, saab kreemi kasutada, järgides kasutusjuhendi juhiseid. Peske töödeldavat piirkonda depilatsioonikreemiga külma või sooja veega. Määri kreem juus
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusAloe Epil Depileerimiskreem bikiini piirkonnale ja kaenlaalustele 125ml