Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Holika Holika Baby Silky Pehmendav kätemask (1 paar)

4,49 €
Laos
SKU
MI-00016482
Baby Silky Kätemask (1paar) 320tk(Holika)9116
See mugav kätemask on parim lahendus karedatele, kuivadele ja lõhenenud kätele. See on loodud käte intensiivseks toitmiseks, et muuta need pehmeks, siledaks ja siidiseks. Toimeained: Mesi, Hüaluroonhape, Aloe Vera, Piimavalk, Linalool (Lavender), Sheavõi, Oliiv, Kummel, Papaia. Selle kätemaski põhikoostisosade hulka kuuluvad sheavõi, mesi ja piimavalk, mis koostoimes nahka sügavalt niisutavad ja toidavad. Sheavõi on rikas rasvhapete ja vitamiinide poolest, mis aitavad kaitsta ja parandada naha loomulikku kaitsebarjääri. Mesi on looduslik niiskusesäilitaja, piimavalk aga on rikas aminohapete ning vitamiinide poolest, mis aitavad säilitada naha terve väljanägemise. Kätemask on rikastatud papaia puuviljaekstraktiga, mis sisaldab looduslikke ensüüme nimega papaiin ja kümopapaiin, mis aitavad nahka koorida ja kirgastada. Need ensüümid võivad aidata eemaldada surnud naharakud, muutes naha kirkamaks ja ühtlasemaks. Papaia ekstrakt sisaldab ka antioksüdante ja vitamiine, näiteks C-vitamiini, mis aitavad kaitsta nahka kahjustuste eest ja soodustavad kollageeni tootmist, mille tulemuseks on pingul ja siledam nahk. Kindad on valmistatud pehmest ja mugavast materjalist, mis sobituvad kätega maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks.
Lisainfo
INCI Water, Dimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., Mineral Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclopentasiloxane, Betaine, Methylparaben, Phenoxyethanol, Polyacrylate-13, Cetearyl Glucoside, Polyisobutene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Propylparaben, Dimethiconol, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Urea, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Honey Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Trehalose, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Milk Protein Extract, Fragrance, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool
Kasutamine Kasutage kätemaski 1-2 korda nädalas või vastavalt vajadusele. Ühekordselt kasutatavat kätemaski ei tohi uuesti kasutada – pärast kasutamist visake kasutatud mask minema. Peske ja kuivatage käed põhjalikult. Avage pakend ja võtke välja kindad.
Koelf Rose Petal Satin Hand Mask-kindad (1paar) 16g Eelmine Koelf Rose Petal Satin Hand Mask-kindad (1paar) 16g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHolika Holika Baby Silky Pehmendav kätemask (1 paar)