Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Bakuchiol line Mitsellaarne puhastav Näovesi 150ml

2,89 €
Laost otsas
SKU
MI-00011815
*bakuchiol line mitselaarvesi 25ml.25tk(BelK)1512
Bakutsiool (või bakuhiool) on looduslik koostisosa, mis on looduslik alternatiiv retinoolile. "Fütobotoksina" toimides vähendab bakutsiool oluliselt kortsude pinda, muudab naha tihedamaks ja elastsemaks ning näo kontuurid on selged ja pingul. Lisaks väljendunud noorendavale toimele normaliseerib bakutsiool tõhusalt rasu tootmist, vähendab puhangute arvu, peab vastu akne ja mustade täppide ilmnemisele, hoides naha sametisena ja pehmena. Allantoiin normaliseerib tõhusalt naha seisundit, kaitseb ärrituse ja koorimise eest, hoolitseb hoolikalt ja taastab naha mugavust. Puuviljahappe mitsellid tagavad meigi ja lisandite kiire ja veatu eemaldamise.
Lisainfo
INCI Aqua, Decyl Glucoside, Laureth-7 Citrate, Glycerin, Bakuchiol, Allantoin, Zantedeschia Elliottiana Flower Extract, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Tetrasodium EDTA, Citronellol, Hexyl Cinnamal.
Kasutamine Niisutage vatipadja mitsellaarveega, hõõruge massaažijoonte abil üle naha. Lõpeta puhastamine tooniku või veega.
Bakuchiol line Aktiivne Näotoonik-kreem 150ml Eelmine Bakuchiol line Aktiivne Näotoonik-kreem 150ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusBakuchiol line Mitsellaarne puhastav Näovesi 150ml