Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Modum Bio System- Naokreem Normaliseeriv tundlikule nahale 45g

7,59 €
Laos
SKU
00037357
bio system- naokreem normaliseeriv (tundl.nahk) 45gr.12tk(Mod)6060
Kerge kreem on suurepärane multifunktsionaalne vahend neile, kes soovivad uut, alternatiivset hooldust, mis taastaks nende endi loomuliku nahakaitse. Kreemi peamise toimeainena kasutati prebiootilist koostisosa Yogurtene Balance. See on segu kuiva lõssijogurtist ja prebiootikumist inuliinist. Kuiv jogurt sisaldab vadakuvalke, laktoosi, piimhapet, A- ja B-vitamiini, mineraalseid ühendeid. Tänu sellele komponentide komplektile on kreemil hea niisutav ja toitev toime. Inuliin on võimsa prebiootilise toimega koostisosa, imendub selektiivselt mittepatogeensete mikroorganismide poolt.Ingveri ja lagritsa ekstraktid pidurdavad bakterite kasvu ning neil on ka antioksüdant ja detoksiline toime.
Lisainfo
INCI Aqua, Ethylhexyl Stearate*, Cocoglycerides*(глицериды кокосового масла), Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil*(масло семян канолы), Glyceryl Stearate*, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol*, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Inulin* (полисахарид из цикория) , Yogurt Powder*(порошок йогурта), Prunus Persica (Peach) Kernel Oil*(масло персиковых косточек), Panthenol, Allantoin, Bisabolol*, Alcohol*, Tocopherol*(витамин Е), Caprylic/Capric Triglyceride*, Ascorbyl Palmitate(витамин С), Ascorbic Acid(витамин С), Citric Acid, Sorbitol*, Xanthan Gum*, Acrylates Copolymer, Benzyi Alcohol, Ethylhexylglycerin,Tocopherol, Parfum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide. *ингредиенты натурального происхождения.
Kasutamine Kandke puhastatud näole ja kaelale väike kogus kreemi õrna massaažiga. Maksimaalse efekti saavutamiseks on parem kasutada kaks korda päevas - hommikul ja õhtul, koos teiste BIO SYSTEM sarja vahenditega.
Modum Klassika Näokreem taastav Oliivi 75ml Eelmine Modum Klassika Näokreem taastav Oliivi 75ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusModum Bio System- Naokreem Normaliseeriv tundlikule nahale 45g