Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Holika Holika Black Snail Puhastusvaht 100ml

10,99 €
Laos
SKU
MI-00018338
Black Snail Puhastusvaht 100ml.80tk(Holika)8495
Prime Youth Black Snail Repair sari sisaldab musta teo mutsiini ekstrakti, selle toiteväärtus on 10 korda suurem kui tavalisel teomutsiinil. See on võimas antioksüdant, mis kaitseb rakke hävimise ja enneaegse vananemise eest; taastab ja parandab kohalikku mikrotsirkulatsiooni, tugevdab kapillaaride seinu; ühtlustab jumet ja lahendab seisma jäänud laigud; taastab naha kollageeni- ja elastiinikiudude kvaliteedi; noorendab ja pinguldab nahka. Puhastusvaht näole aitab taaskäivitada noorendamise protsessi ja säilitada naha lipiidide tasakaalu, andes sellele pehmust ja värskust, samal ajal puhastades seda tõhusalt ning eemaldades meigi ja mustuse.
Lisainfo
INCI Water, Glycerin, Myristic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polysorbate 20, Polyquaternium-7, Snail Secretion Filtrate, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Brassica Napus Sprout Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Yeast Extract, Butylene Glycol, Glycine Soja (Soybean) Phytoplacenta Extract, Pearl Powder, BHT, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance
Kasutamine Lisage väike kogus peopesadele. Vahusta kergelt ja kanna ringjate liigutustega näole. Masseeri ja seejärel loputa veega. Patsutage nägu puhta frotee- või paberrätikuga kuivaks ja kandke peale oma tavalist kreemi või essentsi.
ORJENA Vitamin C Fresh Näopesuvaht 180ml Eelmine ORJENA Vitamin C Fresh Näopesuvaht 180ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHolika Holika Black Snail Puhastusvaht 100ml