Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Holika Holika Daily Fresh Puhastusvaht Niisutav 150ml

6,49 €
Laos
SKU
MI-00018333
Daily Fresh Puhastusvaht Niisutav 150ml.40tk(Holika)9729
Holika Holika Daily Fresh Olive Cleansing Foam on oliiviekstraktiga puhastusvaht. See eemaldab tõhusalt igasugused ebapuhtused, lahustab liigse rasu, koorib surnud rakud ja ahendab laienenud poore. Toote koostis: - Oliiviõli. See komponent rikastab nahka rasvhapete, vitamiinide, karoteeni, fosfatiidide, fosfolipiidide ja muude kasulike mikroelementidega. Õli pehmendab ja niisutab epidermist, taastab rakumembraane, võitleb põletikega ja ravib haavu. - Seebi rohu ekstrakt. See komponent puhastab nahka hästi, eemaldab pooridest ebapuhtused ja toksiinid. Seebirohi rikastab epidermist hapnikuga, võimaldades sellel hingata ja saada elutähtsat energiat. - Steariinhape. See hape rahustab ärritunud nahka, kaitseb patogeensete tegurite eest, suurendab tundlikkust toitainete suhtes ning kõrvaldab kuivuse, sügeluse ja ketenduse. Samuti silub see naha pinda, parandades selle tekstuuri ja aeglustades vanusega seotud protsesside teket.
Lisainfo
INCI Water, Stearic Acid Glycerin, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Myristic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Co midopropyl Betaine, PEG-8, Polyquaternium-7, Polysorbate droxyethyicellulose, Sodium Chloride, Glycol, C 19140, C 15985 xtract, Butylene nalls Phenairyethanol, Fragrance
Kasutamine Pigistage väike kogus puhastusvahtu ning vahustage koos väikese koguse veega. Kandke tekkinud näovaht niiskele nahale ning masseerige ringjate liigutustega. Seejärel loputage nägu sooja veega.
Holika Holika Egg Näopesuvaht 140ml Eelmine Holika Holika Egg Näopesuvaht 140ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHolika Holika Daily Fresh Puhastusvaht Niisutav 150ml