Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Looduslik Fütodepilaator näole ja kõige õrnematele nahapiirkondadele koos niisutava toimega kuni 24 tundi 15ml

2,39 €
Laost otsas
SKU
MI-00004903
Depileerivkreem Näole Niisutava Efektiga 3x5ml.20tk(FK)1894
100% looduslik fütodepilaator eemaldab koheselt, tõhusalt ja pikka aega soovimatud karvad näol ja kõige õrnemad nahapiirkonnad, aeglustab uute juuste kasvu, vähendab depilatsiooni sagedust, muudab juuksed aja jooksul pehmemaks ja õhemaks. Alfa-bisabolooliga mahe koostis on võimsa niisutava ja rahustava toimega, pakkudes kauakestvat mugavust, veatut pehmust ja sametist nahka. Orgaaniline sheavõi toidab ja pehmendab õrna nahka, kaitseb negatiivsete välismõjude eest. Aaloeekstraktil on võimas niisutav, taastav ja antiseptiline toime. Sinine malvaekstrakt taastab ja rahustab nahka, kõrvaldab koheselt punetuse ja ärrituse.
Lisainfo
INCI Agua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-23, Calcium Thioglycolate, Organic Butyrosperum Parkii (органическое масло ши), Potassium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Extract (экстракт алоэ), Panthenol (пантенол), Malva Sylvestris Flower Extract (экстракт голубой мальвы), Bisabolol (альфа-бисаболол), Phenoxyethanol, Parfum.
Kasutamine Kandke kreem nahale pideva ühtlase kihina, nii et kõik karvad oleksid täielikult kaetud. Jätke kreem 5-7 minutiks, seejärel eemaldage see koos karvadega vatipadjaga, loputage nahka põhjalikult veega.
Aloe EPIL Depileerimisvahu näole 12tk Eelmine Aloe EPIL Depileerimisvahu näole 12tk
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusLooduslik Fütodepilaator näole ja kõige õrnematele nahapiirkondadele koos niisutava toimega kuni 24 tundi 15ml