Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Elizavecca Milky Piggy Glutinous 80% öökreem-mask teolimaga 100g

23,85 €
Laost otsas
SKU
MI-00006478
elizavecca milky piggy glutinous 80% näomask teolimaga 100g.100tk(Miztrade)0130
Tõhus taastav ja vananemisvastane vahend, mis mõjutab nii naha sügavaid kui ka pealiskaudseid probleeme. Kreem soodustab naha noorendamist rakulisel tasemel ja parandab oluliselt selle väljanägemist: kergendab ja silub, kiirendab akne paranemist ja hoiab ära uute ilmnemise. Toote koostis sisaldab 80% teo mutsiini, mis aitab taastada kahjustatud nahka ja uute sidekudede sünteesi. Veel üks teolima hämmastav omadus on võime desinfitseerida naha pinda, “liimida” baktereid kokku ja neutraliseerida nende elujõudu ja nahka tungimist. Teoekstrakt niisutab, toidab, pehmendab, rahustab ja toniseerib nahka, samal ajal muudab selle paindlikuks ja elastseks, silub kortse, valgendab pigmentatsiooni ja tasandab nahatooni, hoiab ära armide ja aknejärgsete laikude ilmnemise, annab nahale loomuliku kuma. Kreem-maskis sisalduva teo mutsiini kõrval on argaaniaõli, millel on hämmastavad omadused igat tüüpi naha hooldamiseks. Õli toidab ja niisutab kuiva nahka, aitab siluda kortse, ka silmade ümbruses. See taastab naha hüdrolipiidse kihi, parandab naharakkude seisundit, soodustab rakkude uuenemist, nii et argaaniõli tagastab aeglase naha küpse nahatooni ja elastsuse, muudab selle siledaks ja elastseks. Lisaks parandab argaaniõli vereringet, omab põletikuvastast toimet ja kiirendab nahakahjustuste paranemist ning aitab vältida armide ja aknejärgsete armide teket. Samuti sisaldab kreem võimsat valgendavat ja uuendavat komponenti - niatsiinamiidi, mis aitab pigmendilaike kirgastada, korrigeerib ebaühtlast nahatooni ja pehmendab aknejärgse ja põletikujärgse hüperpigmentatsiooni jälgi. See tagab naha võimsa rakulise uuenemise: see suurendab kollageeni, keramiidide ja rasvhapete sünteesi naha pinnakihis, hoiab ära niiskuse kaotuse, mis parandab kuiva või kahjustatud naha väljanägemist, koorimine kaob ning naha ühtlus ja terviklikkus taastatakse. See on tugev antioksüdant, mis kaitseb nahka ultraviolettkiirguse ja vabade radikaalide agressiivse mõju eest.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Vananemisvastane
Tüüp Näomask
INCI Snail Secretion Filtrate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Brassica Napus Seed Oil, Glycerin, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Allantoin, Betaine, Bees Wax, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Sorbitan Sesquioleate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Morus Alba Bark Extract, Inula Helenium Extract, Magnolia Liliflora Bud Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Plantago Asiatica Extract, Platycodon Grandiflorum Root Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Extract, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Milk Protein Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Tromethamine, Carbomer, Sodium Polyacrylate, 1,2-Hexanediol, Adenosine, Disodium EDTA, Fragrance
Kasutamine Kandke puhtale näole ja kaelale, jätke kuni täieliku imendumiseni. Parima efekti saavutamiseks kasutatakse seda öömaskina. Jumekuse ja naha elastsuse säilitamiseks kasutage 2-3 korda nädalas.
Hialuron Lift 55+ Näo- ja kaelamask 100ml Eelmine Hialuron Lift 55+ Näo- ja kaelamask 100ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusElizavecca Milky Piggy Glutinous 80% öökreem-mask teolimaga 100g