Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Elizavecca Milky Piggy Sea Salt Kollageenikreem meresoolaga 100g

21,39 €
Laos
SKU
MI-00006214
Elizavecca Milky Piggy Sea Salt Kollageenikreem Meresoolaga 100g.100tk(Miztrade)9274
Vananemisvastane kreem kollageeniga (50%) ja meresoolaga (9%), hüaluroonhappe ja taimeekstraktidega. Meresoola imelised omadused olid tuntud juba ammu, enne meie ajastut. Selle kreemi rikkalik, keemiline koostis, millel on uskumatu hulk mikroelemente ja mineraale, omab soodsat mõju nahale. Sool parandab vereringet ja naha ning kudede elastsust, kiirendab ainevahetusprotsesse, vähendab stressitaset. Samuti on sellel imenduv omadus, mis aitab rasuse naha omanikel hoolikalt puhastada poorid, eemaldada rasu ja mustust, pingutab poorid ja tasandab naha mikroreljeefe. Meresoolaga kreemil on efektiivne noorendav toime, mis on suunatud kortsude ja pigmentatsiooni leevendamisele. Toode on soovitatav igale nahatüübile, kuid eriti soovitatav rasuse ja segatüüpi naha omanikele. Kreem sisaldab ka nõiapähkli ekstrakti, mis on eriti hea probleemsele ja rasusele nahale. Sellel on põletikuvastane toime, pinguldab poore, taastab ja rahustab, värskendab ja toniseerib nahka, vähendab silmade all olevaid "kotte". Kreem ei sisalda parabeene, bensofenooni, etanooli, loomse päritoluga komponente, kunstpigmente ja lõhna- ja maitseaineid.
Lisainfo
Nahatüüp Kombineeritud ja rasune
Kehaosa Nägu
Toime Poore ahendav
Tüüp Näokreem
INCI Water, Sodium chloride, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol, Glycerine, Hydrolyzed collagen, Sodium Hyaluronate, Dimethicone Crosspolymer, Niacinamide, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, Hamamelis Virginiana Extract, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Allantoin, Fragrance, Adenosine, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Tocopheryl Acetate, Dryopteris Crassirhizoma Root Extract, Chamaecyparis Obtusa Water
Kasutamine Kandke kreem massaaži liigutustega eelnevalt puhastatud ja peale tooneri kasutamist nahale. Soovitatav ravikuur on vähemalt 45 päeva.
Markell Bio Helix Öökreem Näole Teo Mutsiiniga 50ml Eelmine Markell Bio Helix Öökreem Näole Teo Mutsiiniga 50ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusElizavecca Milky Piggy Sea Salt Kollageenikreem meresoolaga 100g