Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Elizavecca Skin Liar Primer Meigialuskreem 30ml

14,19 €
Laos
SKU
MI-00006226
Elizavecca Skin Liar Primer Meigialuskreem 30ml.50tk(Miztrade)7569
Niisutav meigialuskreem, et luua täiuslik meik. See peidab ebatäiuslikkused ja loob ühtlase põhja dekoratiivkosmeetikale. Tänu kergele tekstuurile tekitab primer loomuliku kihi, peites peened kortsud, punetuse ja muud naha puudused. Pehmendab ja niisutab nahka, küllastab seda vitamiinidega, kõrvaldab kuivuse. Samuti reguleerib rasunäärmeid, võitleb põletikuga, leevendab väsimuse ja stressi ilminguid. See kaitseb nahka võimalike kuivuse ilmingute eest, tagades seeläbi veatu meigi. Koostisosad: Niatsiinamiid. See on valgendav komponent, mis aitab pigmenteerumisest lahti saada ja naha jumet parandada. Samuti reguleerib see nahaaluse rasva eraldumist, eemaldab õlise läike ja matistab nahka. Merekurgi ekstrakt. See komponent värskendab ja toniseerib nahka, küllastab seda niiskusega, valgendab ja tasandab tooni. See kõrvaldab tursed, pärsib melaniini aktiivsust, vähendab tedretäppide ja aknejärgset raskust. Aniisi puuviljaekstrakt. Aniisil on antimikroobne ja antibakteriaalne toime. See pärsib seente ja viiruste aktiivsust, kõrvaldab patogeensed ilmingud ja leevendab aknet. Pärmiekstrakt. Pärm on võimas antioksüdant, mis absorbeerib vabu radikaale ja neutraliseerib nende mõju nahale. Komponent aktiveerib ka ainevahetust, parandab vereringet ja kaitseb epidermist negatiivsete välistegurite eest. Kasutamise eelis: Katvus. Primer peidab tõhusalt kõiki naha puudused, tasandab selle tooni ja parandab värvi. See loob suurepäraselt ühtlase mati viimistluse, mis valmistab näo ette dekoratiivkosmeetika pealekandmiseks. Parandamine. Primer mängib mitte ainult dekoratiivset, vaid ka hoolivat rolli. See pehmendab ja niisutab nahka, küllastab seda vitamiinidega, kõrvaldab kuivuse ja kooruvuse. Samuti pärsib see bakterite aktiivsust, reguleerib rasunäärmeid, võitleb põletiku vastu ning eemaldab väsimuse ja stressi jäljed. Jätkusuutlikus. Primer hoiab meiki kogu päeva jooksul väga hästi. See ei kaota oma omadusi, ei määrdu ega levi. Sel juhul on toodet nahal tunda, ei muuda seda raskemaks ega põhjusta ebamugavustunnet.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Tüüp Jumestuskreem
Kasutamine Enne kasutamist raputada. Kandke meigietapi ajal näonahale õhuke kiht. Seejärel jätkake jumestuskreemi pealekandmist.
Dr. Herbarium Öökreem näole 45+ Sügav taastamine ja Toitmine 40g Eelmine Dr. Herbarium Öökreem näole 45+ Sügav taastamine ja Toitmine 40g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusElizavecca Skin Liar Primer Meigialuskreem 30ml