Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Esfolio Aloe Vera Soothing Essence Lotion rahustav näopiim aaloe veraga 400ml

9,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00008066
esfolio aloe vera soothing essence näopiim 400ml.12tk(Esfolio)3724
Korea kaubamärk Esfolio esitleb tõhusat noore naha hooldusvahendit: rahustav kreem koos Aloe Vera rahustava essentsiga. Aktiivne valem sisaldab looduslikku komponenti - aloe vera, tänu millele jääb nahk siledaks ja siidiseks, nahk näeb välja terve ja hoolitsetud. Rahustav essentskreem täiendab rakkude niiskust, rahustab ja pehmendab nahka. Kui kasutate seda enne meigi pealekandmist, siis jumestuskreem ja puudritooted katavad paremini ja siledamalt. Aaloe vera kõrge kontsentratsiooni tõttu annab kreem tugevdavat, toitevat ja rahustavat toimet, hoiab ära põletiku ja koorimise teket. Rahustav essents on normaalse ja kuiva nahatüübi värskuse ja mugavuse, ilu ja sära allikas.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Rahustav
Tüüp Näopiim
INCI water, cetyl ethylhexanoate, glycerin, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, cetearyl alcohol, dipropylene glycol, 1,2-hexanediol, phenoxyethanol, aloe barbadensis leaf extract, camellia sinensis leaf extract, olea europaea (olive) leaf extract, hippophae rhamnoides extract, hydrolyzed collagen, sodium hyaluronate, allantoin, betaine, panthenol, butylene glycol, palmitic acid, glyceryl stearate, peg-100 stearate, sorbitan stearate, chlorphenesin, polysorbate 60, stearic acid, lauric acid, myristic acid, ethylhexylglycerin, fragrance, carbomer, triethanolamine, disodium edta.
Kasutamine Kanda nahale pärast toonerit. Pealmist saab peale kanda, kui täiendavat hooldust (seerumid, kreemid, maskid jne) ja seejärel jätkata meikimisega.
Puhas Liin Mitsellaarne piim meigieemaldamiseks 100ml Eelmine Puhas Liin Mitsellaarne piim meigieemaldamiseks 100ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusEsfolio Aloe Vera Soothing Essence Lotion rahustav näopiim aaloe veraga 400ml