Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Esfolio Collagen Ampoule kollageni näogeel 180ml

12,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00008089
esfolio collagen ampoule 180ml.15tk(Esfolio)4912
Nahka toitev Esfolio Collagen Ampoule on kollageeniga rikastatud geel, mis on mõeldud igapäevaseks hoolduseks vananevale, kahjustustele kalduvale ja lihtsalt nõrgestatud nahale. Tootel on mugav konsistents, mis võimaldab seda spetsiaalse spaatliga ühtlaselt peale kanda. Geel imendub kiiresti nahka, jätmata jälgi ega kleepuvaid kohti. Peamine toimeaine on looduslik kollageen. See valk, mis on sidekudede üks põhielemente, säilitab naha tugevuse, kiirendab kahjustuste paranemist ja naha taastamist pärast põletiku ja stressi käes kannatamist. Intensiivne kollageeni täiendamine silub epidermise, muudab selle pinna siledaks ja isegi sügavad näo kortsud kaovad või muutuvad vähem väljendunud. Väikese vanusega kortse tasandatakse täielikult. Geel sisaldab niatsiinamiidi, mis tagab naha sügava ja intensiivse hüdratsiooni ning hoiab ära ka väärtusliku niiskuse kaotuse. See parandab mikrotsirkulatsiooni, silub naha tekstuuri ja tasandab selle tooni. Tänu selgelt väljendunud põletikuvastastele omadustele on niatsiinamiid tõhus vahend akne vastu ja aitab taastada nahka pärast põletikku.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Toitev
Tüüp Näogeel
INCI Water, butylene glycol, glycerin, alcohol, dipropylene glycol, niacinamide, hydrolyzed collagen, laminaria japonica extract, enteromorpha compressa extract, spirulina platensis extract, undaria pinnatifida extract, gelidium cartilagineum extract, hydroxyethyl urea, 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, calcium carbonate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, titanium dioxide, mannitol, peg-240/hdi copolymer bis-decyltetradeceth-20ether, glyceryl polyacrylate, polysorbate 80, chlorphenesin, dextrin, hydrogenated lecithin, carbomer, arginine, zea mays (corn) starch, hydroxypropyl methylcellulose, disodium edta, ethylhexylglycerin, adenosine, microcrystalline cellulose, fragrance, ci 7336
Kasutamine Esfolio Collagen Ampoule kantakse pärast toonikut niiskele näole. Oodake, kuni see on täielikult imendunud, ja võite hakata meikima. Külma aastaajal saate tootele lisaks lisada õliseerumeid või peale Esfolio Collagen Ampoule määrida tihkemaid kreeme.
Esfolio Nutri Snail Daily seerum teolimaga 120ml Eelmine Esfolio Nutri Snail Daily seerum teolimaga 120ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusEsfolio Collagen Ampoule kollageni näogeel 180ml