Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Esfolio Pure Skin Volcanic Ash Cleansing Foam näopesuvaht vulkaanilise tuhaga 150g

6,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00008059
esfolio pure skin volcanic ash näopesuvaht 150g.15tk(Esfolio)7691
Naha ilu ja tervis sõltuvad täielikult selle õigest puhastamisest. Korea kaubamärgi Esfolio eksperdid soovitavad laiendatud pooridega ja probleemse naha omanikel pesta nägu Pure Skin Volcanic Ash puhastava vahuga, mis sisaldab 15 mg vulkaanilist tuhka. Tänu sellele koostisosale on tootel ainulaadsed omadused: see imab lisandeid, eemaldab naha sekretsiooni sekretsioonid, puhastab ummistunud poore. Vaht õrnalt, väga delikaatselt ja samal ajal puhastab tõhusalt näonahka: eemaldab mustuse ja meigijäägid, puhastab ja ahendab laienenud poore. Toode on tiheda konsistentsiga, ei kuivata nahka, annab värskuse ja mugavuse tunde. Kõrvaldab põletikulised protsessid ja punetuse, annab nahale hoolitsetud välimuse ja siidisuse. Vahtu saavad iga päev kasutada kõikide nahatüüpide omanikud.
Lisainfo
Nahatüüp Probleemne
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Tüüp Näopesuvaht
INCI water, stearic acid, palmitic acid, glycerin, myristic acid, lauric acid, potassium hydroxide, cocamidopropyl betaine, glyceryl stearate, peg-100 stearate, butylene glycol, sodium laureth sulfate, sorbitan olivate, fragrance, methylparaben, propylparaben, allantoin, disodium edta, volcanic ash, ci 15510, ci 20470, ci 60730, ci 45100
Kasutamine Vahusta toodet niisketes peopesades, kanna niisutatud näonahale ja puhasta nahk massaažiliigutustega. Pese maha sooja veega.
ORJENA Rose Collagen Fresh Näopesuvaht 180ml Eelmine ORJENA Rose Collagen Fresh Näopesuvaht 180ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusEsfolio Pure Skin Volcanic Ash Cleansing Foam näopesuvaht vulkaanilise tuhaga 150g