Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Eyenlip Pure Snail Repair Gel Cream taastav näogeel-kreem teolimaga 45ml

14,90 €
Laost otsas
SKU
MI-00007002
eyenlip pure snail repair geel-kreem 45ml.120tk(Eyenlip)0302
Igapäevased iluprotseduurid sarnanevad üsna sageli tõeliste rituaalidega. Kuid kuidas saaks teisiti olla, kui kaalul on terve, sile ja ilus nahk, mis on täidetud loomuliku säraga? Regenereeriv näogeel koos teo mutsiiniga on multifunktsionaalne Eyenlipi brändi toode, mis lahendab mitmeid olulisi ülesandeid: niisutav, toitev, tugevdav ja taastav. See on tõeline eliksiir lihtsas tuubis, mis on mõeldud epidermise õrnaks hoolduseks, kel kalduvus põletikule ja hüperpigmentatsioonile. Multivektoriga kokkupuude on võimalik tänu tasakaalustatud koostisele ja toimeainetele (teoekstrakt, EGF-polüpeptiid, hüaluroonhape, adenosiin, pantenool, oliiviõli, lootose- ja rohelise tee ekstraktid). Eyenlip Pure Snail Repair Gel Cream omadused: - kerge konsistents imendub kiiresti; - ei jäta rasvavat läiget ja kleepuvust; - sobib igapäevaseks kasutamiseks; - kõrvaldab põletiku; -aitab parandada post-akne jälgi; - normaliseerib hüdrobilanssi ja hoiab ära niiskuse kaotuse; - sellel on mattistav toime; - aktiveerib taastumisprotsessid; - võitleb esimeste vanusega seotud muutustega, aktiveerides kollageeni sünteesi; - silub väikeseid madalaid kortse; - kaitseb UV-kiirte ja vabade radikaalide negatiivse mõju eest.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Taastav
Tüüp Näokreem
INCI Water, Glycerin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Arginine, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Cyclohexasiloxane, Chlorphenesin, Glycosyl Trehalose, Dimethicone, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Adenosine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, PVM/MA Copolymer, Snail Secretion Filtrate, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Cynara Scolymus Artichoke Leaf Extract, Crocus Sativus Flower Extract, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Fragrance, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.
Kasutamine Kandke puhastatud ja toniseeritud nahale, kergete patsutavate liigutustega.
Eyenlip Snail All In One Repair Cream multifunktsionaalne näokreem teolimaga 30ml Eelmine Eyenlip Snail All In One Repair Cream multifunktsionaalne näokreem teolimaga 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusEyenlip Pure Snail Repair Gel Cream taastav näogeel-kreem teolimaga 45ml