Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Floresan Fitnes Body Geel-elastik naha pinguldamiseks 500ml

11,19 €
Laost otsas
SKU
00014230
F-172 Fitnes Body Geel-elastik naha pinguldamiseks 500ml.6tk(floresan ee)2309
Geel-elastik on tarretis, mis on valmistatud mageveekogude järvede põhjamudast ja Valge mere vetikate struktuursetest komponentidest - pruunvetikas ja fucus. Preparaat sisaldab ka looduslikku elastiini - üht peamist valku, mis moodustab naha luustiku. Põhjamuda (sapropel) on orgaaniliste komponentide, oligoelementide ja mineraalide bioloogiliselt aktiivne mass, mis akumuleerub aastaid mageveekogude järvede põhja tihedate setete kujul. Siltil on erakordsed omadused, mille eesmärk on küllastada keha nahka niiskusega, suurendada selle turgorit ning muuta see elastseks ja nooruslikuks. Venitusarmide ja armidega nahapiirkondadele kandmisel struktureerib geel muutunud koe, soodustab kiiret taastumist ja vähendab venitusarmide tõsidust. Regulaarne geeli kasutamine muudab silueti selgeks, probleemsetes piirkondades on naha voldid märgatavalt pingutatud: kõhul, käsivartel, rinnal, puusadel ja põlvedel. Geeli nahale kandes tunnete kerget külmavärinat ja mõne minuti pärast tunnete peopesade all muundunud õrna ja elastset nahka.
Lisainfo
INCI Aqua, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Fucus Vesiculosus Extract (экстракт фукуса), Alluvial Mud (Экстракт сапропеля), Algae Extract (экстракт ламинарии), Elastin (эластин косметический), Menthol (ментол), Camphor, PEG-75 Lanolin, Propylene Glycol, Carbomer, Ceteareth-6, Potassium Hydroxide, Paraffinum Liquidum, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, 101 14720, 101 15980.
Kasutamine Kanna geel õhukese kihina kehale ja masseeri sisse, kuni see on täielikult imendunud. Venitusarmidega nahapiirkondadele kandke lisaks geeli maski kujul paksu kihina 15-20 minutiks. Eemaldage jäägid salvrätikuga.
Revuele Koorimisgeel näole puuviljahapetega 80 ml Eelmine Revuele Koorimisgeel näole puuviljahapetega 80 ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusFloresan Fitnes Body Geel-elastik naha pinguldamiseks 500ml