Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Green Oils Mitsellaarvesi Toitumine ja veatu puhastus 150ml

3,69 €
Laos
SKU
MI-00008864
Green Oils Mitsellaarvesi Puhastav 150ml 20tk(BelK)0805
Mitsellid põhineb kookospähkli õli suurepäraselt eemaldatakse väiksemad osakesed mustuse, rasva ja meigi jäägid, kahjustamata kaitsva hüdrolipiidse kihi, mis toetavad naha loomuliku pH, annavad värskuse ja puhtuse. Õli õrn puuvill sisaldab asendamatuid naha rasvhapped (олеиновую, linoolhape ja teised), kes on sügavalt toidavad ja pehmendavad nahka tõhusalt võidelda kuivuse ja шелушению, taastavad naha loomuliku sära ja ilu nahka. Roheline tee on koondunud суперсила antioksüdante! Kellel on erakordne bioloogiline aktiivsus, rohelise tee ekstrakt normaliseerib ainevahetusprotsesse rakkudes ja suurendab naha võimet seisma vananemist, annab talle noorust. Kõikidele nahatüüpidele. Sobib padjakesed meigi, silmad ja huuled.
Lisainfo
INCI Aqua, Decyl Glucoside, Glycerin, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Trideceth-9, Parfum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Disodium EDTA, Limonene, Citronellol.
Kasutamine Niisutatud vatipadjaga hõõruge nahka ettevaatlikult mööda massaažijooni. Viige puhastusprotseduur läbi tooniku või veega.
Hialuron Active Toner Intense niisutav naha sära 200ml Eelmine Hialuron Active Toner Intense niisutav naha sära 200ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusGreen Oils Mitsellaarvesi Toitumine ja veatu puhastus 150ml