Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Tooniv Kreem-henna takjaõliga Tume Šokolaad 50ml

3,39 €
Laost otsas
SKU
00036106
HENNA KREEM-Varv (Moru Sokolaad) 50ml.15tk(FK)7079
Kreem-henna on kaasaegne looduslik juuksevärv, mis annab püsiva ja särava värvi. Erinevalt tavalistest värvidest, mis sisaldavad ammoniaaki ja vesinikperoksiidi, on Kreem-hennal 100% looduslik koostis ja see on rikastatud tervendavate õlidega. See on suurepärane vahend juuste kasvu tugevdamiseks ja parandamiseks. Kreem-hennat on väga mugav kasutada, seda pole vaja veega segada, lihtsalt avage kott ja kandke valmis koostis juustele. Tootel on õrn tekstuur, seda on kerge peale kanda ja maha pesta.
Lisainfo
INCI Aqua, Cassia Obovata, Arctium Lappa Root Oil (репейное масло), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (масло сладкого миндаля), Panax Ginseng Root Extract (экстракт женьшеня), Triticum Vulgare Oil (масло зародышей пшеницы), Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin (кератин), Dimethicone, Xanthan Gum, Panthenol (витамин В5), Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, HC Red 3, Acid Violet 43, N,N-Bis(2-hydroxyethyl)-2-nitro-p-phenylenediamine, HC Yellow 2.
Kasutamine Kanna ühtlaselt kogu kuivade või kergelt niiskete juuste pikkusele, jäta 10 minutiks juustele heleda varju saamiseks ja 30 minutit küllastunud varju saamiseks. Värvimise tulemus sõltub teie loomulikust värvist, samuti juuste struktuurist, värvimise ajast
Tooniv Kreem-henna takjaõliga Šokolaad 50ml Eelmine Tooniv Kreem-henna takjaõliga Šokolaad 50ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusTooniv Kreem-henna takjaõliga Tume Šokolaad 50ml