Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Herbarica Näo- silmaümbruskreem 55+ Toiteväärtus 40g

2,89 €
Laos
SKU
MI-00010114
HERBARICA Näokreem 55+ 40g.24tk(BelK)1086
Multifunktsionaalne näonaha hooldusvahend. Kookos- ja sheaõlid toidavad intensiivselt kuiva nahka, niisutavad seda ja kõrvaldavad ketenduse. Arnika, piimohaka ja kinoa ekstraktid omavad põletikuvastast, antioksüdantset toimet ja taastavad naha niiskuse. Betaiin ja glütseriin koos on niisutajad, mis annavad nahale värske ilme ja elastsuse.
Lisainfo
INCI Aqua, Cocos Nucifera Oil, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Betaine, Steareth-21, Glyceryl Stearate SE, Sesamum Indicum Seed Oil, Silybum Marianum Seed Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Sodium Polyacrylate, Propylene Glycol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Ethylhexyl Cocoate, Carbomer, Polysorbate 20, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Aminomethyl Propanol, Tetrasodium EDTA, BHT, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Kasutamine Kandke puhastatud näole ja kaelale hommikul ja / või õhtul.
Herbarica Kreem näole ja silmalaugudele 35+ Aktiivne niisutus 40g Eelmine Herbarica Kreem näole ja silmalaugudele 35+ Aktiivne niisutus 40g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHerbarica Näo- silmaümbruskreem 55+ Toiteväärtus 40g