Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Herbarica Taastav šampoon nõrgenenud ja kahjustatud juustele 400ml

2,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00010124
herbarica šampoon taastav 400g.15tk(BelK)1406
Moringa leheekstrakt on tõeline looduslik eliksiir kahjustatud ja nõrgenenud juuste tugevdamiseks ja taastamiseks, mis vajab intensiivravi! Moringa leheekstrakt stimuleerib tõhusalt juuste kasvu, niisutab peanahka ja peab vastu kõõmale. Mate lehtede looduslik ekstrakt sisaldab rohkem kui 200 aktiivset mikroelementi: vitamiine, mineraale ja spetsiaalseid aminohappeid, mis aitavad taastada kahjustatud juukseid ning taastada nende loomulik pehmus ja siidisus. Mate pakub antioksüdantset kaitset, hoiab ära juuste kuivamise ja purunemise, annab neile elujõu ja terve sära. Õrn šampooni puhastav alus - SLS-vaba - eemaldab õrnalt rasva, mustuse ja stiilijäägid ilma juukseid ja peanahka kuivamata, jättes värskuse ja puhtuse tunde. Sobib igapäevaseks kasutamiseks.
Lisainfo
INCI Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Moringa Oleifera Leaf Extract, Ilex Paraguariensis Leaf Extract, Glycerin, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Disodium EDTA.
Kasutamine Kandke niisketele juustele, masseerige õrnalt, kuni tekib vaht, loputage. Silma sattumisel loputada veega. Soovitatav kasutada koos Herbarica palsamiga.
Herbarica Šampoon Toniseeriv 400ml Eelmine Herbarica Šampoon Toniseeriv 400ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHerbarica Taastav šampoon nõrgenenud ja kahjustatud juustele 400ml