Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Hialuron Active Näokreem 30+ intensiivne niisutav värskus 48g

8,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00009888
*hialuron active näokreem 30+ 48g.24tk(BelK)0607
Belkosmex Hialuron Active 40+ näokreemis olevad kahte tüüpi hüaluroonhape tagavad nahale pikaajalise mitmetasandilise niisutuse. Väikese molekulmassiga hüaluroonhape kaitseb nahka tõhusalt dehüdratsiooni eest, seiskab kuivust ja tihedust, tänu oma võimele õhust niiskust "kinni püüda" ja sügavamatesse kihtidesse toimetada. See aktiveerib rakkude taastumisprotsesse ja aitab taastada naha rakkudevahelist maatriksit, annab sellele nooruse ja ilu. Ülimadal molekulmassiga hüaluroonhape taastab aktiivselt naha barjäärifunktsiooni ja selle võime vastu pidada kahjulikele keskkonnateguritele. Selle tagajärjel muutub nahk elastsemaks, tihedamaks ja säravamaks, täis noorust ja elujõudu. IDEALIFTTM on peptiidipõhine toimeaine, mis stimuleerib naha elastiini sünteesi ja neutraliseerib gravitatsiooni mõju, mis suurendab märgatavalt naha elastsust, näokontuur muutub selgemaks ja tihedamaks. E-vitamiin koos sheavõi ja nisuidudega kaitseb negatiivsete keskkonnamõjude eest, taastab rakkude taastumisvõime ja peab vastu naha enneaegsele vananemisele. Saab kasutada meigipõhjana. Sobib igat tüüpi nahale.
Lisainfo
INCI Aqua, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isohexadecane, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Carnosine, Erythritol, Homarine HCl, Disodium Сetearyl Sulfosuccinate, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Aminomethyl Propanol, Disodium EDTA, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Kasutamine Kandke väike kogus kreemi näo ja kaela puhastatud nahale mööda massaažijooni.
Sügav niisutamine Näokreem-õli viinamarjaseemneõliga aloe vera mahla ja piparmündiga 45ml Eelmine Sügav niisutamine Näokreem-õli viinamarjaseemneõliga aloe vera mahla ja piparmündiga 45ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHialuron Active Näokreem 30+ intensiivne niisutav värskus 48g