Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

J-Beauty BB-Effect Näomask Hüaluroonhape Marine Collagen 19g

2,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00009903
*j-beauty bb-effect näomask 19g,60tk(BelK)0416
Hüaluroonhappe ja merekollageeniga näomask on efektiivne nahahoolduse koostisosade ja BB-kreemi omaduste kokteil. Suure molekulmassiga hüaluroonhape moodustab naha pinnale molekulivõrgu, mis peab vastu kuivusele ja dehüdratsioonile, hoides ära raku niiskuse kadu ning tagades pikaajalise niisutuse ja kohese tõstva efekti. Bio-Marine Collagen 6 Ph on uskumatu kontsentratsiooniga väga puhastatud merelise päritoluga kollageen. See muudab naha siidiseks ja pehmeks, muudab kortsud vähem märgatavaks. Velvesil E-Gel PMF annab nähtava pehme fookuse ja hägususe efekti: silub naha ebatasasusi ja karedust ning täidab selle loodusliku sära.
Lisainfo
INCI Aqua, Glycerin, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate, Ceramide 3, Sodium Polyacrylate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Isohexadecane, Cetearyl Methicone, Steareth-2, Steareth-21, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, PEG-40 Stearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Tetrasodium EDTA, Linalool, Hexyl Cinnamal.
Kasutamine Avage pakend ja võtke mask välja. Kandke kangapool näole nii, et kaitsekile oleks väljastpoolt. Eemaldage kaitsekile. Levitage mask laiali. Jätke see 15-20 minutiks toimima. Ärge loputage järelejäänud seerumit - masseerige seda õrnalt sõrmeotstega nahka.
Cafe Mimi Kangas näomask Jahutav 22g Eelmine Cafe Mimi Kangas näomask Jahutav 22g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusJ-Beauty BB-Effect Näomask Hüaluroonhape Marine Collagen 19g