Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

J-Beauty Bee Venom Näomask Mesilasmürk 19g

2,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00009905
*j-beauty bee venom näomask 19g,60tk(BelK)0430
Maski valem põhineb looduslikel koostisosadel, mis võimaldavad nahal naasta särava sileduse juurde. Beetox H - kõrgelt puhastatud mesilase mürk - tänu oma suurele bioaktiivsete ainete kontsentratsioonile parandab see oluliselt naha toonust, tuleb edukalt toime vananemisilmingutega, silub tõhusalt kortse ning aitab muuta tuhmi ja vananevat nahka värskeks ja energiliseks. Punase veini ekstrakt aitab looduslike antioksüdantide, mikroelementide ja orgaaniliste hapete rikkaliku sisalduse tõttu, mis on nooruslikule nahale hädavajalik, tõhusalt vähendada kortse ja säilitada naha elastsust. Orgaaniliste hapete ja tanniinidega küllastunud granaatõunaekstrakt parandab oluliselt naha turgorit, omab väljendunud antioksüdatiivseid omadusi, niisutab nahka, reguleerib optimaalselt rasvade näärmete aktiivsust.
Lisainfo
INCI Aqua, Glycerin, Betaine, Bee Venom, Punica Granatum Fruit Extract, Wine Extract, Amorphophallus Konjac Root Extract, Honey Extract, Polyacrylate Crosspolymer-6, Propylene Glycol, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Lactic Acid, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Disodium EDTA.
Kasutamine Avage pakend ja võtke mask välja. Kandke kangapool näole nii, et kaitsekile oleks väljastpoolt. Eemaldage kaitsekile. Levitage mask laiali. Jätke see 15-20 minutiks toimima. Ärge loputage järelejäänud seerumit - masseerige seda õrnalt sõrmeotstega nahka.
Cafe Mimi Kangas näomask Modeleeriv 22g Eelmine Cafe Mimi Kangas näomask Modeleeriv 22g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusJ-Beauty Bee Venom Näomask Mesilasmürk 19g