Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

J-Beauty Meduza Silmaümbrusmask Meduuside kollageen ja merevetikad 3,7g

1,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00009898
*j-beauty meduza silmamask 3.7g, 200tk(BelK)0447
Silmaümbruse naha maski toimeainetel on naha noorendamisel ainulaadsed omadused ja need aitavad vananemisprotsessi aeglustada. Meduusidekstrakt (meduuside "kollageen") - merelise päritoluga looduslik komponent aktiveerib kollageeni sünteesi, pidurdades naha füsioloogilist vananemist, taastades naha pehmuse ja sileduse: vähendades kortsude sügavust ja pinda, säilitades optimaalse taseme naha niiskusest. Suure molekulmassiga hüaluroonhape peab tõhusalt vastu naha kuivusele ja dehüdratsioonile, parandab selle struktuuri, hoiab ära rakkude niiskuse kadumise ning tagab pikaajalise niisutuse ja kohese tõstva efekti. Laminaria Japonica Extract ja Extrapone® vetikad (merevetikatel põhinevad koostisosad) soodustavad rakkude ainevahetust ja hapnikuga varustamist, niisutavad, detoksifitseerivad, toniseerivad nahka ja veresooni, hoides silmalaugude “kapriisset” nahka värskena ja säravana.
Lisainfo
INCI Aqua, Betaine, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Japonica Extract, Lactic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Propylene Glycol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Disodium EDTA, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Limonene, Butylphenyl Мethylpropional.
Kasutamine Avage pakend ja võtke plaastrid välja. Kandke kangapool näole nii, et kaitsekile oleks väljastpoolt. Eemaldage kaitsekile. Laotage plaastrid laiali. Jätke see 15-20 minutiks toimima.
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusJ-Beauty Meduza Silmaümbrusmask Meduuside kollageen ja merevetikad 3,7g