Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Rahvaretseptid Juuksemask Nõgese ekstraktiga 30ml

2,29 €
Laost otsas
SKU
00034848
Juuksemask Nogese 30ml.15tk(FK)6553
Suurepärane valik kahjustatud ja värvitud juustele. Juukseid toitev ning taastav toime. Tugevdab juuksejuuri ning stimuleerib nende kasvu. Koostises olevad rikkalikud mikroelemendid, vitamiinid, beetakaroteenid, kaltsium, magneesium ning raud kaitsevad juukseid kuivamise, murdumise ning juukseotsi lõhenemise eest. Kummeli ekstrakt on juukseid tugevdavate, mahtu ning sära andvate omadustega. Astelapjuõli aktiivselt niisutab, taastab juuste struktuuri pärast juuste värvimist ning tagab juuste kütkestava pehmuse. Kastani ekstrakt värskendab juuste välimust ning pikendab juuksevärvi kaunist sära ning värvitooni.
Lisainfo
INCI Aqua, Glyceryl Monostearate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Urtica Dioica Extract (экстракт крапивы), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil Extract (экстракт ромашки), Hippophae Rhamnoides Oil (масло облепихи), Salvia Officinalis Extract (экстракт шалфея), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Panthenol (витамин В5), Parfum, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Аlcohol
Kasutamine Kanna toodet puhastele ning niisketele juustele, lase tootel 5-10 minutit toimida ning lõpuks loputa juukseid rohke veega.
Juuksemask Kreem-Henna Kasvu aktiveerija 30ml Eelmine Juuksemask Kreem-Henna Kasvu aktiveerija 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusRahvaretseptid Juuksemask Nõgese ekstraktiga 30ml