Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Modum Kampo Hambapasta Bambus ja Meresool 100g

4,39 €
Laost otsas
SKU
MI-00005520
Kampo- Hambapasta Bambus ja Meresool 100g.20tk(Mod)7890
Hambapasta aktiivne valem kompenseerib mineraalide ja mikroelementide defitsiiti, tugevdab nõrgenenud emaili, kaitseb hambaid kaariese ja igemeid verejooksu eest. Spetsiaalselt välja töötatud antigaliitiline lisand kontrollib tõhusalt hingeõhu värskust, noorte ürtide ja mentooli noodid meeldiva järelmaitsena püsivad pikka aega pärast hammaste harjamist. Bambuseekstrakt ja P-vitamiin (rutiin) vähendavad igemehaigusi ja verejooksu. Pruunvetika mineraalkomponentidel on ennetav toime kaariese vastu.Meresool avaldab soodsat mõju hammastele ja igemetele, küllastades neid kasulike ainete ja mikroelementidega, B3-vitamiin on vajalik toksiinide eemaldamiseks pehmetest kudedest. Kaltsiumglütserofosfaat aitab kaasa emaili kaltsiumipuuduse täienemisele, tugevdades seda.
Lisainfo
INCI Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Calcium Glycerophosphate, Flavour (Fresh), Bambusa Vulgaris Extract, Mineral Water, Maris Sal, Laminaria Digitata Extract, Sodium Saccharin, Menthol, Sodium Chloride, Niacinamide, Rutin, Allantoin, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-diol, CI 42090 + CI 19140
Kasutamine Kandke hambaharjale väike kogus hambapastat, harjake hambaid ja keelt õrnalt. Puhastamine peaks võtma 2-3 minutit. Harjake hambaid vähemalt 2 korda päevas (hommikul ja õhtul) või pärast iga söögikorda.
Hambapulber Münt 75g Eelmine Hambapulber Münt 75g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusModum Kampo Hambapasta Bambus ja Meresool 100g