Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Modum Kampo Hambapasta Jasmiin ja Münt 100g

4,39 €
Laost otsas
SKU
MI-00005523
Kampo- Hambapasta Jasmiin ja Münt 100g.20tk(Mod)7906
Madala abrasiivsusega hambapasta eemaldab naastu õrnalt. Hoiab ära valu ilmnemise termiliste ja mehaaniliste ärritajate poolt, leevendab igemete põletikku ja tundlikkust. Hingamise värskuse taastamine õnnestub tänu sellele, et kompositsioonis on spetsiaalselt välja töötatud toidulisand, millel on kliiniliselt tõestatud antigalitilised omadused. Valge ja rohelise tee ekstraktidel on antimikroobne ja taastav toime, need sisaldavad suures koguses antioksüdante. Jasmiini ekstraktil on suu limaskestale rahustav ja stressivastane toime.Piparmündiõli värskendab suuõõne, sellel on kokkutõmbavad ja põletikuvastased omadused. Kaaliumioonid vähendavad hambaemaili tundlikkust.
Lisainfo
INCI Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Flavour (Fresh), Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Sodium Saccharin, Menthol, Potassium Chloride, Syzyqium Aromaticum Extract, Commiphora Myrrha Extract, Hamamelis Virginia Extract, Cinnamomum Bark Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-diol, CI 42090, CI 19140, CI 16255.
Kasutamine Kandke hambaharjale väike kogus hambapastat, harjake hambaid ja keelt õrnalt. Kvaliteetne puhastamine peaks võtma 2-3 minutit. Harjake hambaid vähemalt 2 korda päevas (hommikul ja õhtul) või pärast iga söögikorda.
Hambapulber Valgendav 75g Eelmine Hambapulber Valgendav 75g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusModum Kampo Hambapasta Jasmiin ja Münt 100g