Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Punane Liin Kinkekomplekt kehale Dušigeel + Kehalosjoon

5,60 €
Laost otsas
SKU
MI-00007324
KL-Kinkekomplekt Kehale (Dušigeel+Kehalosjoon) 6tk(KL)
1. Dušigeel ""Sügav taastumine"" stressis nahale. Spetsiaalselt valitud vitamiinide ja keratiini kombinatsioon soodustab naha uuenemist, mis on aktiivselt kokku puutunud negatiivsete välisteguritega. Keratiin, mis on naha pinna struktuurne komponent, vastutab selle vee tasakaalu ja kaitsefunktsioonide eest, PP-vitamiin aitab säilitada naha elastsust ja tervislikku värvi ning provitamiin B5 on niisutavate, siluvate ja pehmendavate omadustega. 2. Kehakontuuride kreem „Sügav taastumine“. Spetsiaalselt valitud aktiivsete õlide, ekstraktide ja vitamiinide segu aitab kaasa naha taastumisele, selle naha püsivuse ja elastsuse taastamisele. Guaava ekstraktil on toniseeriv, stimuleeriv ja võimendav energia metabolism. Rohelise kohviõlil on tselluliidivastane omadus, see soodustab elastiini tootmist, tugevdab ja tasandab nahakudesid. Sheavõi (karite) stimuleerib kollageeni sünteesi nahas, toidab ja taastab seda aktiivselt. Kreemis sisalduv spetsiaalne niisutav kompleks säilitab naha veetasakaalu, täites seda elujõu ja sisemise säraga.
Lisainfo
Brand Красная Линия
INCI 1) Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-7, Niacinamide, Panthenol, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum. Лосьон для контуров тела: Aqua, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Hydroxyethyl Urea, Hydrogenated Polyisobutene, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Carbomer, Helianthus Annuus Seed Oil, Coffea Arabica Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Paullinia Cupana Fruit Extract, Niacinamide, Biotin, Panthenol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Alpha – Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Vanaema Apteek-Kinkekomplekt (Kätekreem+Näokreem) 10tk(KL) Eelmine Vanaema Apteek-Kinkekomplekt (Kätekreem+Näokreem)  10tk(KL)
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPunane Liin Kinkekomplekt kehale Dušigeel + Kehalosjoon