Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Kodune Kosmetoloog Kollageen Näomask Kortsudevastane 26g

2,49 €
Laost otsas
SKU
00021237
*kosmetoloog -naomask kortsudevastane kollageeni 26g.(3*15) 45tk(BelK)2855
• Maski koostisesse kuuluv vesilahustuv merekollageen stimuleerib naha oma kollageeni sünteesi, on väljendunud silendava ja pinguldava mõjuga, samuti niisutab see nahka ning seisab tõepoolest vastu selle närbumisele. • Merevetikaekstrakt aitab tugevdada näo kontuure, sellel on toitev, pehmendav mõju nahale, aitab puhastada koed jääkainetest ja toksiinidest. • Unikaalne taimne niisutaja suurendab kollageeni ja vetikate kompleksi toimet, hoiab ära naha elastsuse vähenemise, maski regulaarne kasutamine aeglustab vananemisprotsessi. • Maski kasutamine aitab tõsta naha üldist elujõudu.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Kortsudevastane
Tüüp Näomask
INCI Aqua, Glycerin, Soluble Collagen, Mannan, Fucus Vesiculosus, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Potassium Iodide, Hydroxypropyl Guar, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Aminomethyl Propanol, Disodium EDTA.
Kasutamine Avage pakend, võtke mask välja, laske see lahti. Kandke mask puhastatud näonahale. Eemaldage mask 20-25 minuti pärast. Maski jäägid hõõruda patsutavate liigutustega. Lõpetage. Mask on mõeldud ühekordseks kasutamiseks.
Kodune Kosmetoloog Näomask Intensiivne niisutamine Hialurooniga ja Vitamiinkompleksiga 26g Eelmine Kodune Kosmetoloog Näomask Intensiivne niisutamine Hialurooniga ja Vitamiinkompleksiga 26g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusKodune Kosmetoloog Kollageen Näomask Kortsudevastane 26g