Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

La’dor Triple x3 Natural Shampoo professionaalne, looduslik šampoon, neutraalse pH-tasakaaluga 530ml

6,59 €
Laost otsas
SKU
MI-00009698
lador triplex3 natural šampoon Juustele 150ml.40tk(Lador)1008
Naturaalsetel koostisosadel põhinev sulfaadivaba šampoon. Mõeldud kahjustatud juuste taastamiseks ja peanaha seisundi parandamiseks. Neutraalse pH tasakaalu, silikoonide ja parabeenide puudumise tõttu kõrvaldab toode kiiresti naha sügeluse, kuivuse ja ketendavuse, niisutab ja tugevdab termiliste mõjude ja sirgendamise tagajärjel hapraid, kuivi, õhukesi, elutuid ja "väsinud" lokke. Kasutage šampooni regulaarselt ja pärast mitut kasutuskorda näete ühtlast tulemust: nahk vabaneb ärritustest ning juuksed saavad hoolitsetud ja tervisliku väljanägemise, neid on lihtsam kammida ja stiliseerida. Struktuur Šampooni peamised komponendid on taimeekstraktid ja eeterlikud õlid, mis hooldavad intensiivselt nahka ja juukseid: rohelise tee ekstrakt tugevdab juuri, annab juustele loomuliku sära, aitab toime tulla nahahaigustega; lavendliõli võitleb juuste väljalangemisega, tugevdades juuksesibulaid; kurkumi ekstrakt leevendab põletikku, kaitseb negatiivsete välistegurite eest, niisutab juukseid ja nahka; sidruniõli aktiveerib juuste kasvu, puhastab poorid hästi, normaliseerib pH tasakaalu ja eemaldab toksiine; mustsõstralehe ekstrakt niisutab ja toidab juukseid sügavalt, kõrvaldab kuivuse ja ebamugavustunde; kuuma pipra ekstrakt muudab juuksed paksuks ja tugevaks, reguleerib rasunäärmeid, hoides ära rasu liigse eritumise.
Lisainfo
INCI Water, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Tea-Cocoyl Glutamate, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Camellia Sinesis Callus Culture Extract, Ribes Nigrum (Black Currant) Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Oil, Zanthoxylum Schinifolium Leaf Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Citric Acid.
Kasutamine Kandke väike kogus niisketele juustele. Vahustage hästi, jagage saadud vaht kogu pikkusega ja masseerige peanahka. Pese šampoon rohke sooja veega maha ja jätka tavalist hooldust - kanna palsamit või maski.
Floresan Takjas Šampoon Juuste väljalangemise vastu 250ml Eelmine Floresan Takjas Šampoon Juuste väljalangemise vastu 250ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusLa’dor Triple x3 Natural Shampoo professionaalne, looduslik šampoon, neutraalse pH-tasakaaluga 530ml