Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Must Pärl Mitselaarsed Meigieemaldus Salvrätid 15tk

3,59 €
Laost otsas
SKU
MI-00006230
MP Mitselaarsed Meigieemaldus Salvrätid 15tk.6tk(Uni-R)67657023
Mitsellaarsed salvrätikud meigi eemaldamiseks - tõeline pääste, kui peate eemaldama meigi või värskendama nahka teel, kontoris või spordisaalis! Salvrätikud on immutatud mitsellaarveega, mis sisaldab 20% aktiivset seerumit koos vedela kollageeni, kameelia ja hüalurooniga, tänu sellele mitsellaarsed salvrätikud mitte ainult ei puhasta nahka, vaid hoolitsevad selle eest juba puhastusetapis: niisutavad, toidavad ja suurendavad naha elastsust.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Brand Чёрный Жемчуг
Tüüp Näovesi
INCI Aqua, Propylene Glycol, Allantoin, Betaine, Biosaccharide Gum-1, Camellia Japonica Seed Oil (масло камелии), Caprylyl Glycol, Desamido Collagen (жидкий коллаген), Dipropylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Hydroxyethyl Urea, Sodium Hyaluronate (гиалурон), Ammonium Lactate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Xanthan Gum
Kasutamine Avage kaitseklapp, eemaldage ettevaatlikult lapp ja sulgege ventiil tihedalt. Puhastage näo ja huulte nahk õrnalt massaažiliinide järgi.
Holika Holika Meigieemaldus Puhastavad Salvrätikud 60tk Eelmine Holika Holika Meigieemaldus Puhastavad Salvrätikud 60tk
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusMust Pärl Mitselaarsed Meigieemaldus Salvrätid 15tk