Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Natura Siberica Copenhagen Tundra Flowers Relax Shower Gel 400ml

8,09 €
Laos
SKU
00037053
NS Copenhagen Dušigeel Lõõgastav 400ml.6tk(EBL)6453E
See dušigeel puhastab ja hellitab teie nahka õrnalt. Tundras kasvavate lillede looduslikud ekstraktid mõjuvad rahustavalt ja aitavad vabaneda väsimusest ja pingest. Iiris sisaldab nahka rohkem nõtkemaks ja elastsemaks tegevaid rasvhappeid ning nahka silendavaid, siidpehmendavaid ja niisutavaid proteiine. Alpi jänesekäpp on nahka uuendavaid parkaineid. Siberi metsikust loodusest korjatud ravimtaimed sisaldavad rahustavalt mõjuvaid, nahka sametpehmeks ja siledaks muutvaid vitamiine, saponiine, fütontsiide ja parkaineid. A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, E-vitamiinide, mikroelementide- ja joodirikas Fääri saarte meriadru soodustab naha puhastamist, optimaalse veetaseme taastumist, mineraalide imendumist ning muudab naha siledamaks ja elastsemaks.
Lisainfo
INCI Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract(*), Iris Florentina Root Extract(*), Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 14720, CI 28440.
Kasutamine Kandke väike kogus niiskele kehanahale švammiga, masseerige, loputage veega.
Natura Siberica Skin Evolution Showe Gel Berry Diet 260ml Eelmine Natura Siberica Skin Evolution Showe Gel Berry Diet 260ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusNatura Siberica Copenhagen Tundra Flowers Relax Shower Gel 400ml