Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Natura Siberica Ice Professional Repair My Hair Oil 50ml

9,99 €
Laos
SKU
MI-00012267
NS ICE Repair My Hair Juukseõli 50ml.6tk(EBL)51083E
Taastav juukseõli täiustab katkiste juukseotste välimust ning muudab nad kuulelikuks ja siidiseks. Spetsiaalne koostis taastab juuksekarva kahjustatud osad, eemaldades nähtavad ja nähtamatud keemilisest või mehaanilisest mõjust tingitud kahjustused. STILISTI NIPP: kanna enne magamaminekut õli juustele ning naudi hommikul oma iluune tulemust ORGAANILINE ALPI JÄNESEKÄPA EKSTRAKT pehmendab ja niisutab juukseid. TAIMNE PRO-KERATIIN on proteiin, mis muudab juuksed vastupidavamaks, kaitstes neid murdumise ning ekstreemsete ilmastikutingimuste negatiivse mõju eest. ORGAANILINE SIBERI SEEDRI ÕLI taastab kahjustatud juukseid, tugevdab kutiikulat ja muudab juuksekarva tervislikult säravaks. ORGAANILINE ARKTILISE ROOSI EKSTRAKT kaitseb juukseid keskkonnast tingitud negatiivse mõju eest.
Lisainfo
INCI Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Pinus Sibirica Seed Oilwh, Rosa Canina Fruit Oil*, Tocopheryl Acetate, Parfum, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene.
Kasutamine Kanna enne magamaminekut õli juustele ning naudi hommikul oma iluune tulemust.
Natura Siberica Ice Professional Repair My Hair Mask 100ml Eelmine Natura Siberica Ice Professional Repair My Hair Mask 100ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusNatura Siberica Ice Professional Repair My Hair Oil 50ml