Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Omega 369 Tasakaalustav Näotoonik kuivale ja tundlikule nahale 200ml

5,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00007193
*omega 369 balanseeriv toonik 200ml.28tk(BelK)9960
Toonik õrna ja nõudliku naha igapäevaseks puhastamiseks ja hooldamiseks. Hüaluroonhape tagab naha kohese niisutuse, kaitstes seda kuivuse ja pinguldamise eest, taastades tõhusalt mugavuse ja värskuse. 100% orgaaniline inkade oomegaõli parandab silmnähtavalt kuiva ja tundlikku nahka. Külmutades oomega 3-6-9 rakke rasvhapetega, vähendab see naha suurenenud reaktiivsust, taastab selle elastsuse ja pehmuse, annab sellele siidise ja helluse. Omega Plus - päevalille-, maisi-, seesami-, makadaamia- ja oliiviõlide kompleks - normaliseerib naha lipiidbarjääri, silub kortse, kaitseb nahka enneaegse vananemise ja niiskuse kadumise eest. SymRelief - bisaboloolil ja ingveriekstraktil põhinev komponent - soodustab rakkude taastumist ja muudab nahka, kustutades puudused ja väsimuse jäljed.
Lisainfo
INCI Aqua, Betaine, Bisabolol, Zingiber Officinale Root Extract, Sodium Hyaluronate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Zea Mays Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Parfum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Disodium EDTA, TBHQ.
Kasutamine Kandke vatipadjale, hõõruge näo- ja kaelanahka mööda massaažijooni. Ära loputa. Soovitatav kasutada hommikul ja õhtul.
Herbarica Näotooniku värskuse energia 150ml Eelmine Herbarica Näotooniku värskuse energia 150ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusOmega 369 Tasakaalustav Näotoonik kuivale ja tundlikule nahale 200ml