Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

ORJENA True Pure Näopuhastusõli 150ml

15,99 €
Laos
SKU
MI-00016636
ORJENA True Pure Näopuhastusõli 150ml.50tk(Orjena)1983
ORJENA puhastusvahend, mis sisaldab 7 tüüpi looduslikke õlisid, aitab eemaldada meigi, jätab naha puhtaks ja värske tunde. Meeldiva ja õrna tekstuuriga toode, mis oma temperatuuri tõttu justkui sulab nahal. Tänu looduslikele makadaamia-, teepuu-, apelsinikoore-, heinamaa-, lavendli-, aga ka babassuõlile ja saflooriõlile toode niisutab ja toidab nahka tõhusa puhastamise käigus ning ei jäta kuivustunnet.
Lisainfo
INCI Ethylhexyl Palmitate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Beta-Glucan, Limonene, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Tocopherol
Kasutamine Leotage vatipadja õliga, kandke suletud silmadele umbes 1 minutiks ja pühkige õrnalt, et eemaldada meik. Seejärel kanna õli üle kogu näo ja masseeri nahka umbes 5 minutit, et meik hakkaks sulama. Seejärel loputage hoolikalt sooja veega.
ORJENA Witch Hazel&Tea Tree Näopuhastusõli 120ml Eelmine ORJENA Witch Hazel&Tea Tree Näopuhastusõli 120ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusORJENA True Pure Näopuhastusõli 150ml