Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Ottie Calendula LHA Mild Koorimisgeel näole 120ml

13,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00017090
Ottie Calendula LHA Mild Koorimisgeel 120ml.12tk/48tk(Ottie)0349
Pehme gommage koorimine saialillega Ottie Calendula LHA Mild Peeling Gel on mõeldud surnud rakkude õrnaks eemaldamiseks. See toode aitab võidelda ketenduse vastu, pehmendab karedat nahka ning stimuleerib regeneratsiooni- ja uuenemisprotsesse. See aitab suurendada kollageeni ja elastiini tootmist, mis parandab naha elastsust. Koorimine mõjutab õrnalt naha pinda, põhjustamata ärritust ning mõjub jahutavalt ja rahustavalt. See ühtlustab naha tekstuuri, parandab selle läbilaskvust, tagab pikaajalise niisutuse ja kaitseb dehüdratsiooni eest. Lisaks ühtlustab nahatooni, parandab selle värvi ja vähendab vanuselaikude nähtavust.
Lisainfo
INCI Calendula Officinalis Flower Extract, Water, Cellulose, Alcohol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Tromethamine, Carbomer, Fragrance, Glyceryl Caprylate, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Laminaria Japonica Extract, Viola Mandshurica Flower Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Glycerin, Capryloyl Salicylic Acid, Xylose, Fructooligosaccharides
Kasutamine Kandke vajalik kogus koorimist kuivale, puhastatud näole, vältides silmade ja huulte piirkonda. Masseerige õrnalt, kuni tekivad tükid, ja loputage maha. Toodet saab kasutada ka surnud naha eemaldamiseks küünarnukkidelt, põlvedelt ja kandadelt.
Cafe Mimi Näokoorija Vitamiini 110ml Eelmine Cafe Mimi Näokoorija Vitamiini 110ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusOttie Calendula LHA Mild Koorimisgeel näole 120ml