Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Ottie Soak Out Centella Näokreem 50ml

12,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00017063
Ottie Soak out Centella Näokreem 50ml.16tk/64tk(Ottie)6461
Aasia tsentellat sisaldav Soak Out Centella Cream firmalt Ottie on mõeldud tundlikule ja probleemsele nahale. Sellel tootel on tervendav toime, aidates taastada hüdrolipiidide tasakaalu, tugevdada naha kaitsebarjääri ning võidelda ärrituse, koorumise ja põletikega. Kreemi eripäraks on selle madal pH tase 5,5, mis vastab meie naha loomulikule happesuse tasemele. Tänu sellele neutraliseerib kreem kareda vee mõju ja tugevdab naha loomulikke kaitsefunktsioone. Kreem on kerge tekstuuriga, imendub kiiresti ega jäta kleepuvustunnet ega rasvast läiget. See sobib ideaalselt tundlikule, probleemsele ja rasusele nahale. See sari on loodud spetsiaalselt linnaelanikele, kelle nahk puutub iga päev kokku stressi ja negatiivsete keskkonnamõjudega. Centella asiatica ja pantenool aitavad tugevdada naha kaitsebarjääri ja taastada selle lipiidide tasakaalu. Kreem tuleb toime väsinud ja tuhmi nahaga, suurendab selle lokaalset immuunsust ja on antioksüdantse toimega. Toote hüpoallergeensust kinnitavad dermatoloogilised testid. Lisaks ei sisalda kreem kunstlikke värv- ega maitseaineid ning ei põhjusta ärritust ega punetust.
Lisainfo
INCI Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol 12-Hexanediol, Alcohol, Hydro- genated Polyisobutene. Cyclopentasilo- xane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sorbitan Stearate, PEG -100 Stearate, Glyceryi Stearate. Water, Cyclohexasiloxane Silica, Tromethamine Carbomer, Disodium EDTA Ethoxydigly col, Menthol, Betaine, Allantoin, Totarol Panthenol, Hyaluronic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Lactobacillus/Soy- bean Ferment Extract, Portulaca Olera- cea Extract, Origanum Vulgare Leaf Ex- tract, Cinnamomum Cassia Bark Extract Scutelaria Baicalensis Root Extract, Cha- maecyparis Obtusa Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract. Ethy hexylglycerin, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid
Kasutamine Hoolduse viimase etapina kandke kreem. Erihooldust vajavatele kohtadele võid õhtul kanda täiendava kihi kreemi.
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusOttie Soak Out Centella Näokreem 50ml