Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Petitfee Beautifying Mood On Cleanser 100ml

24,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00013800
petitfee beautifying sügavpuhastav palsam 100ml.24tk/48tk(Nsretail)0702
Petitfee Beautifying Mood On Cleanser lahustab õrnalt ja kiiresti ka kõige tugevamad veekindlad tooted. Toode lahustab kiiresti püsivad BB-kreemid, huulepulgad, ripsmetuššid ja muud kosmeetikatooted ning eemaldab ka liigse naharasu. Palsam toidab nahka, niisutab seda ja küllastab kasulike komponentidega, ei jäta pingulustunnet. Tootel on šerbetile sarnane tihe tekstuur. Veega suheldes muutub see emulsiooniks, nagu hüdrofiilse õli puhul.
Lisainfo
INCI Eemalda vajalik kogus palsamit ja aseta käe välisküljele, et toode veidi sulaks. Kandke sõrmedega otsaesisele, põskedele, lõuale ja ninale. Masseerige nahka õrnalt, kuni palsam muutub õliks, seejärel lisage väike kogus vett ja jätkake naha massaaži, kuni meik on täielikult lahustunud. Loputage järelejäänud toode maha ja patsutage nägu rätikuga kuivaks.
Kasutamine Eemalda vajalik kogus palsamit ja aseta käe välisküljele, et toode veidi sulaks. Kandke sõrmedega otsaesisele, põskedele, lõuale ja ninale. Masseerige nahka õrnalt, kuni palsam muutub õliks, seejärel lisage väike kogus vett ja jätkake naha massaaži, kuni
Selfie Project Mitselaarvesi 250ml Eelmine Selfie Project Mitselaarvesi 250ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPetitfee Beautifying Mood On Cleanser 100ml