Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Petitfee Black Pearl & Gold Hydrogel Face Mask 32g

3,89 €
Laost otsas
SKU
MI-00005061
Petitfee Black Pearl & Gold Hydrogel 1tk Mask 5tk/150tk(Nsretail)0207
Kolloidse kulla ja mustade pärlitega rikastatud Petitfee Black Pearl & Gold hüdrogeelmask küllastab nahka intensiivselt niiskusega, taastab loomuliku hüdrolipiidse kihi, kõrvaldab vanusega seotud muutused ja stimuleerib kudede uuenemist. Hüdrogeel kleepub tihedalt nahale ja reageerib inimkeha temperatuurile, intensiivistades kasulike ainete tungimist rakkudesse ja hõlbustades tervendava essentsi imendumist. Koostises sisalduv must pärlipulber rikastab rakke aminohapete, konhioliini, alaniini ja muude oluliste mikroelementidega, mis parandavad naha seisundit. Aktiveerib ainevahetust, ühtlustab nahatooni, parandab jumet ja kingib loomuliku sära. Kolloidne kuld taastab rakumembraane, koorib nahalt surnud naharakud, stimuleerib mikrotsirkulatsiooni ja uuendab epidermise pealmist kihti. Kullaioonid suurendavad ka fibroplastjaotust, aktiveerivad kollageeni ja elastiini sünteesi ning aeglustavad naha enneaegset vananemist. Hüaluroonhape aitab veemolekulidel rakudevahelises ruumis püsida. Hüaluroonhape vähendab ja täidab olemasolevaid kortse ja silub nahka. Mask kleepub tihedalt naha külge, nii et see ei häiri teid ja ei võta aega. Ilma liigutamata ei pea lamama diivanil - mask jääb paigale ka füüsilisi harjutusi tehes või korterit koristades.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Niisutav
Brand Petitfee
Tüüp Näomask
INCI Water, Glycerin, Calcium Chloride, Methylpropanediol, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chondrus Crispus Powder, Beta-Glucan, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Peat Water, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Artemisia vulgaris Extract, Citrus Junos Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethyl Hexanediol, Hydroxyethylcellulose, Laminaria Digitata Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide, CI 77499, Tin Oxide, Pearl Powder(1 ppm), Gold(1 ppm), Chlorphenesis, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance
Kasutamine Asetage eelnevalt puhastatud nahale. Laske mõjuda 15-20 minutit, eemaldage mask ja masseerige õrnalt kuni täieliku imendumiseni.
Petitfee Gold Hydrogel Mask Pack +5 Golden Complex 32g Eelmine Petitfee Gold Hydrogel Mask Pack +5 Golden Complex 32g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPetitfee Black Pearl & Gold Hydrogel Face Mask 32g