Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Purito Fermented Complex 94 Boosting Seerum 150ml

27,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00006418
purito fermented complex 94 boosting seerum 150ml.18tk(Hinat)0132
PURITO fermenteeritud kompleks 94 turgutav essents PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence laktobatsillidega on esimene hooldusetapp, mis taastab nahaaluse koe rakkudes niiskuse ja valmistab naha ette hilisemate toodete pealekandmiseks. Essentsil on nahale kompleks toime - see reguleerib rasu tootmist ja normaliseerib happe-aluse tasakaalu, heledab nahka ja parandab jumet, omab noorendavat toimet ja aeglustab vananemisprotsessi, niisutab intensiivselt ja takistab naha dehüdratsiooni. Kuidas fermenteeritud koostisosad nahka mõjutavad? Fermenteerimine on molekulide lagunemise protsess väiksemateks ensüüme sisaldavateks osakesteks. Fermenteeritud mikroorganismide suurus on pooridest 150 000 korda väiksem, mis tähendab, et need võivad tungida nahasse palju sügavamale ja toimida nahaaluses koes mitu korda tõhusamalt. Fermenteeritud komponente sisaldavad tooted on palju produktiivsemad, nad suudavad nahka imenduda palju paremini ja kiiremini ning toimivad rakulisel tasemel. Fermenteeritud komponendid aitavad vältida pigmentatsiooni ilmnemist, heledavad täiuslikult, muudavad jume ühtlaseks, kõrvaldavad punetuse ja aitavad kaasa pooride ahenemisele. Sisuliselt on 94% fermenteeritud kompleksist: Laktobatsillide ja riisi ensüümid - reguleerib melaniini tootmist, hoiab ära pigmenteerumise ilmnemise ja aitab kaasa selle kergenemisele. Joondage üldine jume, aidake toime tulla punetuste, post-akne ja muude naha puudustega. Bifidobakterite lüsaatensüüm - tugevdab ja suurendab kudede elastsust, niisutab intensiivselt, takistades naha kuivuse ja dehüdratsiooni teket, koorib õrnalt ja kiirendab nahaaluses koes uuenemisprotsesse. Toote peamised komponendid: Niatsiinamiid (3%) on üks tõhusamaid komponente naha valgendamiseks ja noorendamiseks. See stimuleerib kollageeni ja elastiini kiudude sünteesi, parandab naha kaitsefunktsiooni ja aitab vähendada niiskusekadu. See kontrollib melaniini tootmist, helendab ja valgendab tõhusalt pärast aknet ja pigmentatsiooni, muudab jume terveks ja ühtlaseks. Adenosiin on vanusega seotud muutuste vastu võitlemisel kõige tõhusam komponent. Kiirendab aktiivselt naha kollageeni ja elastiini sünteesi, suurendab selle elastsust ja tugevdab, aitab siluda kortse. Fermenteeritud essentsi omadused: Riisiveel ja ensüümide kompleksil on helendav toime ja see suurendab naha elastsust; Essentsi fermenteeritud komponendid, mis on mitu korda väiksemad kui poorid, suudavad tungida nahaaluse koe sügavamatesse kihtidesse, imenduvad suurepäraselt ja avaldavad nahale kasulikku mõju; Kahetoimeline essents sisaldab niatsinamiidi ja adenosiini, mille kvaliteeti kinnitab KFDA sertifikaat (Korea toidu- ja ravimiamet); Essentsi vesine konsistents imendub kiiresti nahka, juhtides niiskust nahaaluse koe sügavatesse kihtidesse; Sobib kasutamiseks toonerina ja “kihiti”meetodil.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Niisutav
Tüüp Näoseerum
INCI Fermented Complex 94 Boosting Essence: Butylene Glycol, Lactobacillus/Rice Ferment, Camellia Sinensis Leaf Extract, Taraxacum Platycarpum Extract, Morus Alba Bark Extract, Niacinamide(3%), 1,2 -Hexanediol, Bifida Ferment lysate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Allantoin, Viscum Album Leaf Extract, Arginine, Caprylyl Glycol, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Perilla Ocymoides Seed Extract, Glycerin, Saccharomyces/Viscum Album Ferment Extract, Lactobacillus/soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA
Kasutamine Kandke puhastatud ja toonikuga ette valmistatud näonahale väike kogus seerumit, masseerige kuni täieliku imendumiseni.
Purito Galacto Niacin 97 Power Seerum 60ml Eelmine Purito Galacto Niacin 97 Power Seerum 60ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPurito Fermented Complex 94 Boosting Seerum 150ml