Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Purito Galacto Niacin 97 Power Seerum 60ml

25,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00006417
purito galacto niacin 97 power seerum 60ml.20tk(Hinat)0125
PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence, uuendav toimeaine koos niatsiinamiidiga, et nahka tõhusalt heledamaks muuta ja võidelda esimeste vananemisnähtude vastu. Toode normaliseerib rasu tootmist ja reguleerib päeva jooksul rasust nahka, helendab üldist nahatooni ning aitab võidelda pigmentatsiooni ja post-akne vastu, omab vananemisvastast toimet ja hoiab ära naha vananemise, niisutab intensiivselt ja eemaldab kuivuse. Essentsi peamine koostisosa on 92% Galactomyces Galactomyces on teatud tüüpi pärm, mida kasutatakse alkoholi tootmisel; see on tuntud oma väljendunud värskendava ja särava toime poolest. Galactomyces ensüümi filtraat on rikas vitamiinide, mineraalide, aminohapete, orgaaniliste hapete ja pärmipeptiidide poolest. See sisaldab ka looduslikku niisutavat faktorit, mis sarnaneb meie rakkudes leiduvaga, see normaliseerib naha niiskustaset, kiirendab regenereerimisprotsesse ja võimaldab aktiivsetel toitainete komponentidel siseneda nahaaluse koe sügavamatesse kihtidesse. Galactomyces ensüüm tungib sügavale pooridesse ja sellel on nahale kasulik mõju, sõltumata selle tüübist. Koorib ja eemaldab õrnalt surnud naharakud, reguleerib rasu tootmist, tasandab tooni, valgendab ja uuendab nahka. PURITO aktiivse olemuse omadused: Premium essents, mis põhineb 92% Galactomyces ensüümil; See sisaldab ainult tõestatud hüpoallergeenseid koostisosi, mis sobivad isegi kõige tundlikumale nahale; Ainulaadne niatsinamiidi sisaldus - 5% naha tõhusaks valgendamiseks; Kerge vesine konsistents sügavaks intensiivseks niisutamiseks. Aktiivse essentsi uuendamine: Ei sisalda säilitusaineid; EI SISALDA 20 olulist ohtlikku koostisosa; EI SISALDA 26 komponenti, mis võivad põhjustada allergiat; Väikesed kogused, mis on ette nähtud piiratud aja jooksul kasutamiseks seoses kompositsioonide looduslikkusega; Nagu värskeid puuvilju, soovitatakse essentsi hoida külmkapis ja kasutada nii kiiresti kui võimalik.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Valgendav
Tüüp Näoseerum
INCI Galactomyces ferment filtrate (92%), niacinamide (5%) 1,2- hexarediol viscum album (mistletoe) leaf extract, bifida ferment lysate, lactobacilius ferment acrylates C10-30 alkyl acryiate crosspolymer, arginine, allantoin, adenosine, dipotassium glycyrrhizate, disodium EDTA.
Kasutamine Kandke näole väike kogus (1–2 pumbatäit) seerumit, masseerige kuni täieliku imendumiseni.
Secret Key Snail Repairing Essence taastav essents teolimaga 50ml Eelmine Secret Key Snail Repairing Essence taastav essents teolimaga 50ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPurito Galacto Niacin 97 Power Seerum 60ml