Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Secret Key Black Out Pore Bubbling Pack musta söega hapniku näomask 100ml

27,60 €
Laost otsas
SKU
MI-00008319
secret key black out pore bubbling mask 100g.20tk(Zenpia)9345
Secret Key Black Out Pore Bubbling Pack on hapnikumask naha sügavaks puhastamiseks. See vabastab poorid, eemaldab komedoonid ja rasunäärmed, normaliseerib rasvasisaldust ja parandab jumet. Toimeained Puusöepulber. See komponent imab tõhusalt lisandeid, tõmbab välja mustad täpid, koorib surnud rakud, vabastab naha toksiinidest ja kahjulikest keemilistest ühenditest. Savi. Savi puhastab tõhusalt nahka, tasandab näo tooni, leevendab põletikku ja ärritust, stimuleerib vereringet ja normaliseerib ainevahetust. Hapnik. Hapnikumullid aktiveerivad rakkudes ainevahetusprotsesse, stimuleerivad ainevahetust, eemaldavad toksiine ning kiirendavad kasulike ainete juurdepääsu kudedele. Aaloe ekstrakt. Aaloe rahustab ja noorendab nahka, toidab seda loodusliku energiaga, leevendab stressi ja pinget, kiirendab kudede uuenemist ja aeglustab vananemisprotsessi. Rohelise tee ekstrakt. Sellel komponendil on väljendunud antioksüdantne toime. See neutraliseerib hapniku vabade radikaalide rünnaku, hoiab ära rakkude hävitamise ja pikendab nooruslikku nahka. Kasutamise eelised Sügavpuhastus. Tänu hapnikumullidele surub mask aktiivselt kõik naha sügavatest kihtidest pärit lisandid välja ja lahustab need õrnalt. Mask vabastab dermi toksiinidest ja muudest kahjulikest ainetest, puhastades seda raku tasandil. Mattistav. Mask saab suurepäraselt hakkama liigse rasvasisaldusega. See tõmbab pooridest rasu, normaliseerib rasunäärmete sekretsiooni, kõrvaldab ebameeldiva läike, annab näole tuhmi ja hoolitsetud välimuse. Taastumine. Mask normaliseerib naha mikrofloorat, võitleb akne, põletiku, ärrituse, punetuse, pigmentatsiooni ja muude dermatoloogiliste probleemidega.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Tüüp Näomask
INCI Water, Bentonite (Volcanic Ash), Propylene Glycol, Kaolin (Clay), Peg-75, Alcohol Denat., Polysorbate 60, Betaine, Charcoal Powder, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Xanthan Gum, Poly Epsilon-Lysine, Sucrose, Disodium Edta, Peat Water.
Kasutamine Võtke maski natuke pakendist ja jagage see ühtlaselt näole. Hoidke viis minutit, kuni ilmuvad mullid. Seejärel masseerige nahka pisut ja peske sooja veega. Maksimaalse efekti saavutamiseks on soovitatav maski regulaarselt kasutada üks kord nädalas.
SKINFOOD Black Sugar Honey Mask Wash Off puhastav mask mee ja musta suhkruga 100g Eelmine SKINFOOD Black Sugar Honey Mask Wash Off puhastav mask mee ja musta suhkruga 100g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSecret Key Black Out Pore Bubbling Pack musta söega hapniku näomask 100ml