Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Secret Key MAYU Healing Facial Cream Taastav päevakreem hobuseõliga 70g

23,55 €
Laost otsas
SKU
MI-00008328
Secret Key Mayu Healing Facial Näokreem 70g.48tk(Zenpia)5262
Secret Key MAYU Healing Facial Cream tervendav näokreem on tõeline pääste karedale, õhukesele, kuivale nahale, mis on aldis ketendusele, ärritusele ja tuhmusele. See tungib sügavale nahakihtidesse ja tagab kvaliteetse toitumise. Kreemi pealekandmise tulemusel näib nahk tihedam, siledam, kindlam, noorem. Toon ja jume paranevad, nahk muutub vähem kapriisseks ning ta tunneb end rahulikult ja lohutavalt. Kreem on nii tõhus, et suudab muuta isegi seda nahka, mis pole oma välimusega pikka aega rahul olnud. Samuti on lihtsalt vaja säilitada isegi hoolitsetud naha atraktiivsus ja nooruslikkus. Tänu sellele võib toode olla suurepärane kingitus. See on eriti asjakohane sügis-talvisel perioodil, kui nahk vajab sügavamat ja küllastunud hooldust, rohkem toitmist ja kaitset. Purk kreemi ühendab kahte rahulikku värvi: piimatooni ja pruuni. Kuldne kaas täidab pakendi ja muudab selle luksuslikuks hoolduseks. Kasulikud tegurid Tootel on kerge tekstuur, mida on mugav ja meeldiv näole jaotada. Vaatamata suurele toitmisvõimele imendub kreem kiiresti, ei jäta õlise kile tunnet: ainult pehmus, elastsus ja mugavus. Kasutamisprotsessis vähenevad kortsud, näo toon tasandatakse, naha elastsus ja toon suurenevad, koorimine ja ärritus kaovad, rasunäärmete töö on tasakaalus. Sellised toimeained vastutavad tulemuse saavutamise eest: *hobuserasv, naha tekstuuri silumine, pehmuse andmine, naha toitmine, kvaliteetse toitumise, sileduse ja mugavuse tagamine; *hüaluroonhape, mis säilitab õige hüdratatsioonitaseme, silub nahka ja kaitseb seda; *granaatõunaekstrakt, mis toniseerib ja elavdab nahka, muudab selle värskemaks, säravamaks ja toonuselisemaks; *Ženšenniekstrakt, mis annab värske ilme, silub näo tooni, stimuleerib uuenemist, toksiinide eemaldamist ning võitlust vananemist põhjustavate vabade radikaalide vastu; *adenosiin ja niatsiinamiid, mis parandavad kollageeni sünteesi, tasandavad nahatooni, suurendavad elastsust; *keramiidid, mis taastavad naha elastsuse kvalitatiivselt, muudavad selle siledaks, pehmeks ja õrnaks.
Lisainfo
Nahatüüp Kuiv
Kehaosa Nägu
Toime Taastav
Tüüp Näokreem
INCI Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Horse Fat, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, C14-22 Alcohols, Butylene Glycol, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Acorus Gramineus Root/Stem Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Honey Extract, Ginkgo Biloba Nut Extract, Angelica Gigas Root Extract, Paeonia,, Lactiflora Bark/Sap Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Zizyphus Jujuba Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Laminaria Japonica Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Yeast Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Xanthan Gum, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Polyacrylate, Polysorbate 60, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Dimethicone, Ceramide 3, Cyclohexasiloxane, C12-20 Alkyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Hippophae Rhamnoides Oil, Disodium Edta, Fragrance.
Kasutamine Kandke kreem kergele massaažiliigutustega puhtale nahale. Õrn puuvillamassaaž toitainete imendumise parandamiseks.
Secret Key Black Snail Original Cream Näokreem, 90% musta Ibeeria teo eritusest 50g Eelmine Secret Key Black Snail Original Cream Näokreem, 90% musta Ibeeria teo eritusest 50g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSecret Key MAYU Healing Facial Cream Taastav päevakreem hobuseõliga 70g