Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Secret Key Snail Repairing Essence taastav essents teolimaga 50ml

15,45 €
Laost otsas
SKU
MI-00008265
Secret Key Snail Repairing Seerum 60ml.48tk(Zenpia)2792
Secret Key Snail Repairing Essence on mõeldud intensiivseks nahahoolduseks, millel on ilmseid märke vanusega seotud muutustest. Aktiivsete komponentide kõrge kontsentratsiooni tõttu toimib toode epidermise sügavates kihtides, noorendades ja uuendades iga rakku. Kuninglik nahahooldus Sisuliselt on teo sekreedi (mutsiin) filtraat. Tšiililaste jaoks on see aine sarnane teelehega: tigudelt maha pestav lima määriti haavadele, nii et nahakahjustused paranesid kiiremini. Suurepärane regenereeriv toime saavutatakse mutsiini koostises sisalduva loodusliku allantoiini, glükoolhappe, valkude (kollageeni ja elastiini), aga ka vitamiinide A, C, E. kompleksi tõttu. Selline kasulike elementide ait mõjutab kasulikult igat nahatüüpi: õlisele ja probleemsele - see loob epidermise pinnale omamoodi kilbi, provotseerivate bakterite kasvu, mis pärsib aknet ning kuivab põletiku; kuivale ja õhukesele - niisutab, toidab ja pehmendab sügavalt, aitab rakkudes niiskust säilitada; tuhmile - taastab tugevuse ja elastsuse, annab silmatorkava lifting efekti, minimeerib vanuselaigud ja näo kortse. tundlikule, stressist kurnatud - äratab, annab energiat, annab värske, ühtlase värvuse, kõrvaldab koorimise; tundlikule, allergiatele aldis - rahustab, leevendab ärritust ja punetust. Essents on rikastatud ka lumeseene ekstrakti, makadaamiaõli, riisiekstrakti ja platsenta hüdrolüsaadiga, mis tugevdavad vananemisvastast toimet ja kaitsevad nahka väliste tegurite agressiivse mõju eest. Kasulikud tegurid: *Tasuvus (näo- ja kaelapiirkonna töötlemiseks piisab kahest pumbatäiest) *Kerge geeli tekstuur, mis imendub koheselt *Mugavus pärast kasutamist (toodet ei ole nahal tunda, ei jäta kleepuvat kilet) *Ideaalne aluskiht jumestuskreemi, BB-kreemi või puudri jaoks *Kumulatiivne toime (kuuri on soovitatav korrata 2-3 kuud ja mitu korda aastas)
Lisainfo
Nahatüüp Vananev ja kuiv
Kehaosa Nägu
Toime Noorendav
Tüüp Näoseerum
INCI Water, Glycerin, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Snial Secretion Filtrate, Sodium Polyacrylate, Polysorbate 80, Macadamia Temifolia Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Extract, Disodium Edta, Hydrolyzed Placenta Extract, Human Oligo Peptode-1, Acetyl Hexapeptide-1, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxy Ethanol, Fragrance.
Kasutamine Kandke paar tilka essentsi näo- ja kaelapiirkonnale, puhastatud ja toonikuga töödeldud alale 1-2 korda päevas. Oodake, kuni toode on imendunud ja jätkake hooldust sama sarja emulsioonist või kreemist.
Must Pärl Seerum Noorendav 56+ 30ml Eelmine Must Pärl Seerum Noorendav 56+ 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSecret Key Snail Repairing Essence taastav essents teolimaga 50ml