Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Skin79 Fresh Garden Mask Pearl Mask pärli ekstraktiga kangasmask 23g

2,05 €
Laost otsas
SKU
MI-00006540
skin79 fresh garden mask pärli kangasmask 23g.80tk(Skin79)0181
Skin79 Fresh Garden Mask Pearl on ühekordne riidest mask pärlipulbriga. See niisutab ja silub nahka, parandab selle leevendust, leevendab turset, rahustab ärritusi ja annab näole kerge ilusa kuma. Toimeained *Pärlipulber. Pärlipulber küllastab naha väärtuslike mineraalidega, neutraliseerib liigse rasu, kõrvaldab õlise läike, parandab ainevahetusprotsesse, eemaldab toksiine ja parandab naha elastsust. *Kameelia ekstrakt. Kameelia parandab ainevahetusprotsesse, peegeldab hapniku vabade radikaalide survet, hoiab ära rakkude hävimise ja pikendab nooruslikku nahka. *Aaloe ekstrakt. Aaloe taastab ja rahustab nahka, toidab seda vitamiinidega, kiirendab regenereerimisprotsesse ning pärsib mikroobide ja bakterite aktiivsust. *Hüaluroonhape. Hüaluroonhape niisutab intensiivselt nahka, stimuleerib kudede uuenemist, täidab kortse, stimuleerib nahaaluse koe kaitsvaid omadusi ning hoiab ära põletike ja infektsioonide tekke. *Aniisi ekstrakt. Aniis värskendab, toniseerib ja tervendab nahka, leevendab põletikku ja ärritust, aktiveerib ainevahetust ja stimuleerib immuunsussüsteemi. Kasutamise eelised *Tõhusus. Mask on küllastunud kõrge kontsentratsiooniga seerumiga, mis vastab maksimaalselt naha vajadusele mikrotoitainete järele. Sellel on ka üliõhuke mask, mis sobib tihedalt näole, takistades vedeliku aurustumist ja tagades kasulike ainete sügava tungimise rakkudesse. *Kokkupuute kiirus. Ainult ühe protseduuriga niisutab mask nahka hästi, annab energiat, rikastab seda vitamiinidega ja eemaldab tursed, väsimuse ja stressi jäljed, õlise läike ja tuhmi ilmingu.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Niisutav
Tüüp Näomask
INCI Water, Glycerin, ButyleneiGlycol, Dipropylene Glycol, iCarbomer, Pearl Extract(10, l000ppm), Camellia SinensislLeaf Extract, HamamelislVirginiana (Witch Hazel) lExtract, Aloe BarbadensislLeaf Extract, MorusiAlba Bark Extract, lSodium Hyaluronate, Betaine, lTrehalose, Allantoin, Phenoxyethanol, lPEG60-Hydrogenated Castor Oil, l1, 2-Hexanediol, Propanediol, iCaprylyl Glycol, IlliciumiVerum (Anise) FruitlExtract, Bis-PEG-18 MethyliEther Dimethyl Silane, lTriethylolamine, Disodium EDTA, lSodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Fragrance.
Kasutamine Eemaldage mask pakendist, keerake see lahti ja kandke nahale. Vajutage kindlalt ja jagage ühtlaselt näole. Hoidke 20 minutit ja seejärel eemaldage ja masseerige näole jäänud essents naha sisse.
Eyenlip Aloe Moisture Essence Mask aaloe kangasmask 25ml Eelmine Eyenlip Aloe Moisture Essence Mask aaloe kangasmask 25ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSkin79 Fresh Garden Mask Pearl Mask pärli ekstraktiga kangasmask 23g