Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Skin79 Hair Repair Smoothie Banana banaani juuksemask 20ml

2,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00006543
skin79 hair repair banaani juuksemask 20ml.20tk(Skin79)3960
Skin79 Hair Repair Smoothie Banana on taastav smuutimask juustele, banaaniekstraktiga. See niisutab ja toidab lokke, taastab nende tugevuse, silub, kõrvaldab staatilise stressi ja hõlbustab kammimist. Toote koostis *Naturaalsed õlid. Mask sisaldab argaaniaõli, kookos- ja oliiviõli, mis rikastavad juukseid vitamiinide ja rasvhapetega, tervendavad neid, niisutavad, pehmendavad ja taastavad. *Mee ekstrakt. Mesi stimuleerib immuunsussüsteemi, taastab juuste energia ja elujõu, suurendab nende tihedust ja paksust. *Banaaniekstrakt. Banaan niisutab ja pehmendab lokke, tugevdab neid kogu pikkuses, muudab need tugevamaks ja tihedamaks, kõrvaldab rabeduse ja stimuleerib kasvu. *Piimavalgud. Piimavalgud parandavad ainevahetusprotsesse, stimuleerivad vereringet, eemaldavad toksiine ja takistavad kõõma ja patogeensete ilmingute teket. *Hüdrolüüsitud keratiin. Keratiin sirgendab ja silub lokke juurtest otsteni, muudab need siidiseks, meeldivaks puudutuseks, pehmeks ja hoolitsetuks. Samuti kiirendab see ainevahetusprotsessi, „liimib“ kahjustatud otsi, hoiab ära segaduse ja elektrifitseerimise. *Arginiin. See aktiivne aminohape parandab juuksefolliikulite verevarustust, stimuleerib ahelate kasvu, silub nende leevendust, suurendab elastsust, sujuvust ja siidisust. Kasutamise eelised *Kindlus. Maski aktiivsed komponendid tungivad sügavale juustesse, tugevdades neid raku tasandil, taastades tugevuse ja andes tervisliku läike. *Pehmendamine. Mask pehmendab ja silub juukseid, hoiab ära takerdumise, kõrvaldab staatilise elektri ja muudab kammimise lihtsamaks. *Taastumine. Mask optimeerib juuste mikrofloorat, neutraliseerib patogeensed mikroorganismid, kõrvaldab kõõma, stimuleerib ainevahetust, hoiab ära rabeduse ja juuste väljalangemise.
Lisainfo
Toime Taastav
Tüüp Juuksemask
INCI Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Honey Extract, Milk Protein Extract, Hydrolyzed Keratin, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Phellinus Linteus Extract, Angelica Gigas Root Extract, Morus Alba Bark Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Arginine, Benzophenone-5, CI 15985, CI 19140, Disodium EDTA, Fragrance.
Skin79 Hair Repair Smoothie Avocado avokaado juuksemask 20ml Eelmine Skin79 Hair Repair Smoothie Avocado avokaado juuksemask 20ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSkin79 Hair Repair Smoothie Banana banaani juuksemask 20ml