Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Skin79 Peel Free Grain Mild Peeling Gel kooriv näopesugeel 100ml

12,50 €
Laost otsas
SKU
MI-00006512
skin79 peel free grain mild peeling gel kooriv näopesugeel 100ml.10tk(Skin79)1669
Skin79 Peel Free Grain Mild Peeling Gel on näokoorija, mis sisaldab tervendavate teraviljade ekstrakte. See puhastab tõhusalt nahka, koorib surnud naharakud, eemaldab toksiine, leevendab stressi, laeb kudesid energia ja elujõuga. Aktiivsed komponendid *Looduslik tselluloos. See looduslik puhastuskomponent on taimse kiudainega sarnane looduslik kiudaine. Nad rullivad tükkidena, kogudes endaga kogu reostuse, ajakohastades nahaaluse koe pinda, kõrvaldades komedoonid ja mustad laigud. *Linaseemne ekstrakt. See on tervendav ja rahustav komponent, mis küllastab naha rasvhapete ja vitamiinidega, kõrvaldab koorimise, pärsib mikroobide aktiivsust ja neutraliseerib vabade radikaalide agressiivset toimet. *Kinoa ekstrakt. Kinoa rikastab nahka väärtuslike aminohapetega, mis kiirendavad kahjustuste paranemist, kergendavad vanusepilte, rahustavad ärritusi ja kaitsevad kudesid kahjulike keskkonnamõjude eest. *Kaera ekstrakt. See komponent stimuleerib regeneratiivseid protsesse, eemaldab toksiine, peegeldab hapniku vabade radikaalide survet ja aeglustab vananemisprotsessi. *Hüdrolaat õun. See on aktiivne niisutav komponent, mis värskendab, toniseerib ja äratab nahka, normaliseerib selle hüdrotasakaalu, kõrvaldab kuivuse, tasandab näo tooni ja parandab selle värvi. Kasutamise eelised *Õrn efekt. Toode ei sisalda karme abrasiivseid aineid, nii et see koorib surnud rakke hoolikalt, nahka kriimustamata ja kahjustamata. *Taastumine. Rullimine stimuleerib vereringet, parandab kudede uuenemist, normaliseerib rasunäärmete sekretsiooni, leevendab turset, rahustab ärritusi, võitleb põletiku, akne ja dermatoloogiliste probleemidega. *Matistav. Toode neutraliseerib liigse rasva, vähendab nahaaluse sebiumi tootmist, reguleerib rasunäärmeid ja ahendab poore.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Tüüp Näopesugeel
INCI Water, Glycerin, Cellulose, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Maltitol, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Water, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Carbomer, Caprylyl Glycol, Propanediol, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Sodium Hydroxide, Fragrance(Parfum), Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Disodium EDTA, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, 1,2-Hexanediol, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Water, Inulin, Polyglutamic Acid, Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Caprylic/Capric Triglyceride, Echinacea Purpurea Extract, Hydroxyacetophenone, Maltodextrin, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Calendula Officinalis Flower Oil, Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate, Glycolipids, Hydrogenated Lecithin, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Potassium Hydroxide, Ceramide NP, Ethylhexylglycerin, Moringa Oleifera Seed Oil, Phenethyl Alcohol, Phospholipids, Phytosphingosine, Swertia Chirata Extract
Kasutamine Kandke kuivade kätega pisut, eelnevalt puhastatud nahale. Masseerige mõni minut, kuni graanulid ilmuvad, seejärel loputage sooja veega. Kasutage toodet kaks korda nädalas koos teiste sama sarja hooldusvahenditega.
Purito Defence Barrier Ph Näopesugeel 150ml Eelmine Purito Defence Barrier Ph Näopesugeel 150ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSkin79 Peel Free Grain Mild Peeling Gel kooriv näopesugeel 100ml