Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

SKINFOOD Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X koorija musta suhkru ekstraktiga 210g

24,89 €
Laost otsas
SKU
MI-00008220
skinfood black sugar perfect essential koorija 210g.15tk(Skinfood)4279
Paks, viskoosne, aromaatne suhkrukoorija on suurepärane vahend naha puhastamiseks igapäevastest lisanditest, surnud naharakkudest, liigsest naharasvast ja kosmeetilistest jääkidest. Lisaks stimuleerib koorija vereringet naha ülemistes kihtides, parandab ainevahetust, nii et nahk muutub kindlaks ja elastseks. Koorija libiseb õrnalt üle naha, seda venitamata ega kahjustamata. Must suhkur toimib koorijana: selle erineva suurusega terad on mitmetahulised ega kahjusta nahka, pakuvad sügavat, kuid õrna puhastust, poleerivad nahka õrnalt, aitavad vabaneda nahapooride rasunäärmetest, kõrvaldavad mustad täpid ja aitavad keratiniseeritud nahaosakesi koorida. Must suhkur on rikas elutähtsate mikroelementide (kaaliumi, kaltsiumi, tsingi, magneesiumi, vase, fosfori ja raua) poolest, mistõttu on see nahale väga kasulik, toidab ja pehmendab seda. Lisaks on suhkrul antibakteriaalsed ja vananemisvastased omadused. Skinfood sisaldab ka makadaamia, jojoba naturaalseid õlisid, millel on tervendav ja noorendav toime: toidavad ja pehmendavad nahka, eemaldavad kuivuse ja koorimise, kaitsevad agressiivsete keskkonnamõjude eest.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Kooriv
Tüüp Näokoorija
INCI Sucrose, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Euphorbia Cerifera Wax, Caprylic/capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Lanolin, Stearalkonium Hectorite, Limnanthes Alba Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Water, Fragrance, Sorbitan Laurate, Caramel, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Oenothera Biennis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Black Sugar Extract, Rice Ferment Filtrate, 1,2-hexanediol, Citrus Limon Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Lepidium Meyenii Root Extract, Sarcodon Aspratus Extract
Kasutamine Kandke koorija niiskele näonahale, jagage pehmete massaažiliigutustega, vältides silmade ja huulte ümbritsevat piirkonda, loputage sooja veega 10-15 minuti pärast.
Perfect Lumia Laktoaktiivne Näopiiling Valgendav 75ml Eelmine Perfect Lumia Laktoaktiivne Näopiiling Valgendav 75ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSKINFOOD Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X koorija musta suhkru ekstraktiga 210g