Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

SKINFOOD Black Sugar Perfect Scrub Foam kooriv näopesuvaht 180g

14,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00008221
skinfood black sugar perfect kooriv näopesuvaht 180g.10tk(Skinfood)4309
Suhkrust vaht-koorija puhastab suurepäraselt keratiniseeritud naharakud, andes sellele pehmuse ja õrnuse. Ja melassi magus lõhn võimaldab nautida kogu protseduuri. Lisaks saab toode hakkama mustade tääpide ja rasuse nahaga. Black Sugar Foam on ainulaadne vahend naharakkude taastamiseks. Pärast esimest kasutamist paraneb nahavärv märgatavalt, seal on vähem musti täppse ja näonahk on niisutatud ega ole ülekuivatatud nagu pärast tavalist koorimist. Perfect Scrub kasutamine, samal ajal massaaži tehes, parandab märkimisväärselt vereringet ja ainevahetust, mis võimaldab rakkudel hapnikuga täielikult küllastuda. Skinfood Sugar Foam Scrub on valmistatud looduslikest koostisosadest nagu jojobaõli, makadaamia ekstrakt, õuna- ja apelsiniekstrakt, oliiviõli ja õhtune priimula, mis taastavad naha ideaalselt ja annavad sellele tervisliku sära ja helluse. Lisaks noorendab makadaamiaõli nahka, siludes peened kortsud ja aeglustades naha vananemisprotsessi. Sidruniekstrakt omab valgendavat toimet ja pinguldab oluliselt poore.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Tüüp Näopesuvaht
INCI Sucrose, Water, Sodium Cocoyl Glutamate, Peg-150, Black Sugar Extract, Peg-32, Sodium Cocoyl Glycinate, Glycerin, Trehalose, Betaine, Butylene Glycol, Sorbitol, Sodium Pca, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Caramel, Disodium Edta, Threonine, Arginine, Glycine, Hydrogenated Lecithin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Alanine, Lysine, Alcohol Denat., Glutamic Acid, Proline, Serine, Tocopheryl Acetate, Ceramide Np, 1,2-Hexanediol, Sarcodon Aspratus Extract, Rice Ferment Filtrate (Sake), Lepidium Meyenii Root Extract, Cholesterol
Kasutamine Kandke peopesale väike kogus puhastusvahtu ja vahustage veega. Masseerige saadud mass näonahale ja dekolteele, jätke 2-3 minutiks. Loputage hoolikalt sooja veega.
9CC Blue Sea Foam Näopesuvaht 100g Eelmine 9CC Blue Sea Foam Näopesuvaht 100g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSKINFOOD Black Sugar Perfect Scrub Foam kooriv näopesuvaht 180g