Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel kooriv näopesugeel 160ml

19,30 €
Laost otsas
SKU
MI-00007164
the saem cell renew bio micro peel soft Kooriv näopesugeel 160ml.10tk(TheSaem)6286
The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel piiling on mõeldud naha õrnalt puhastamiseks, andes sellele elastsuse ja särava välimuse. Koorimine aktiveerib kollageeni sünteesi, mis viib naha märgatava pinguldamiseni. Geeli omadused võimaldavad teil ka rasva lahustada naha poorides, eemaldada surnud naharakud ja rikastada epidermist niiskusega. Koorimisgeel sisaldab: Taimede tüvirakud. See neerudest ja idudest pärinev aine on võimeline aktiivselt taastama kudesid, parandama ainevahetust, toetama kollageeni tootmist ja ennetama vananemist. Männikoore ekstrakt. See on võimas antioksüdant. See normaliseerib naha niiskust ja rahustab seda, tugevdab ka veresoonte seinu ja kaitseb rakke lagunemise eest. Mikrokristalne tselluloos. Need on puuvillakiud, sarnased köögiviljade kiududega. Nad imendavad rasva, koorivad surnud naharakke ja värskendavad nahka. Hibiski ekstrakt. Tugev antiseptik, mis kõrvaldab põletiku ja kiirendab kahjustatud naha paranemist. Pakend Geel on saadaval 160 ml sinistes tuubides. See pakendivorm võimaldab teil vajaliku koguse saamiseks toote käepäraselt käele pigistada. Koorimisel endal on värskendava aroomiga valge geeli konsistents. Kasutamise eelised: Mugav kasutamise protsess. Nahale kandes rullub geel väikesteks tükkideks, mis viivad näo pinnalt ära määrdunud ained. Samuti pakuvad tükid nahale massaažiefekti. Kiire efekt. Koorija kokkupuute tulemus on märgatav kohe pärast selle kasutamist. Nahk muutub koheselt läikivaks, siledaks ja siidiseks. Delikaatsus. Koorimis-rull puhastab nägu väga õrnalt, vigastamata epidermise ülemist kihti. Tänu sellele saab seda kasutada isegi ärritunud nahale. Tasuvus. Pesemiseks piisab väikesest kogusest, nii et seda kulub üsna vähe.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Kooriv
Tüüp Näopesugeel
INCI Water, Cellulose, Sd Alcohol 40-B, Ceteareth-12, Butylene Glycol, Chlorphenesin, Methylparaben, Perfume, Carbomer, Protease, Nicotinoyl Dipeptide-23, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Disodium Edta, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Eryngium Maritimum Callus Culture Filtrate.
Kasutamine Pigistage väike kogus toodet käele ja kandke ringikujuliselt näole, ilma et see mõjutaks suud ümbritsevat piirkonda. Geeli kantakse puhtale nahale pärast hommikust pesemist. Tähtis: nahk peab olema täiesti kuiv, vastasel juhul ei rullu toode maha. Koorija
Dove Mitselaargeel Õlidega 120ml Eelmine Dove Mitselaargeel Õlidega 120ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusThe Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel kooriv näopesugeel 160ml