Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

The Saem Natural Argan Mask Sheet kangasmask argaaniaõliga 20g

1,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00007185
The Saem Natural Argan Kangasmask Argaaniaõli 50tk(TheSaem)8968
Korea kosmeetikabrändi The Saem suurepärane kangamask Natural Argan Mask Sheet on tõeline pääste kuivale nahale! Iseenesest on see universaalne ja sobib igale nahatüübile, kuid tänu argaaniaõlile on mask tugeva niisutava toimega, nii et see on tõeline leid vananevale, tuhmile ja kuivale nahale. Argaania õlimaskil on võimas toitev ja niisutav toime. See kõrvaldab koorimise ja ebameeldiva tiheduse tunde, hoiab ära naha kuivamise, aitab normaliseerida niiskustaset. See toidab nahka väärtuslike mikroelementidega, mis suurendavad selle tooni, soodustavad taastumist ja aitavad põletikku kõrvaldada. Pärast maski kasutamist nahk toidetakse ja niisutatakse, andes särava ja värske ilme.
Lisainfo
Nahatüüp Kuiv
Kehaosa Nägu
Toime Niisutav
Tüüp Näomask
INCI Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dipropylene Glycol, Water, Sodium Hyaluronate, Chlorphenesin, Methylpropanediol, Argania Spinosa Kernel Extract, Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate-60, Carbomer, Triethanolamine, Chlorphenesin, WATER, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol Caprylyl Glycol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Acorus Calamus Root Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Water, Trehalose. Tocopheryl Acetate, Fragrance.
Kasutamine Puhastage puhast nahka toonikuga. Kandke mask näole. Jätke näole 15-20 minutiks, seejärel eemaldage. Patsutage sõrmeotstega jäägid naha sisse, kuni täieliku imendumiseni.
The Saem Natural Mask Sheet Blueberry kangasmask mustikaekstraktiga 30g Eelmine The Saem Natural Mask Sheet Blueberry kangasmask mustikaekstraktiga 30g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusThe Saem Natural Argan Mask Sheet kangasmask argaaniaõliga 20g